Xbox-kontroller az új amerikai tengeralattjárón

Szombaton állították hadrendbe az új amerikai tengeralattjárót, a USS Coloradót, amit egy nem éppen szokványos kiegészítővel is felszereltek: a hajó fotonikai árbocait Xbox-kontrollerrel lehet irányítani.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#31
#30: Nézd, nem nagy esélye van annak hogy tönkremenjen benne az akku (2db gyári sixaxis kontrollert használok több mint 5 évesek, mindkettőben +20órát bír az akku 1 feltötéssel), de ha tönkre megy, hát akkor marad a jó öreg USB ami meg túl rövid. Na aztán új akkut kell venni, mivel szerintem kb. senkinek sincs otthon.
#30
#26: De mu a helyzet az akkuval lévő bajokkal? Ha kidöglik, onnantól fogva nem vezeték nélküli a kontrollered. Vagy pattintasz bele egy másikat azt jóccakát.
#29
#28: Én nem az Xbox ellen hoztam fel lehúzó érvnek, hanem az Xbox és a PS kontroller összehasonlításáúl. Ami meg azt illeti, úgy néz ki hogy a közeljövőben veszek egy Xbox One-t, és amikor hasonlítgatom a PS4-gyel, akkor természetesen nem nézem azt, hogy melyik kontrollerébe meny aksi és melyikébe elem.
#28
#27: És, hogy valakinek egyéni véleménye, hogy jobban szereti, ha alapjáraton aksi van benne, az oké. Én azt mondtam, aki előnynek hozza fel Xbox ellen, az nem teljesen normális, mert felesleges/és értelmetlen. Így akartam érteni.
Mondjuk az már más, hogy ezt így, ahogy írtam neked egyáltalán nem ezt jelentette. Én inkább erre az egész jelenségre kívántam felhozni a figyelmet, hogy ezt már egy csomó helyen láttam degradálásként, de igazából egy baromság az egész.
Az már egy másik dolog, hogy egy akku ára nem 7000, hanem teljes mértékben változó.
#27
#26: Ironikusan mondta :P
#26
#25: Miért ne lennék normális? Miért az szerinted előny hogy alapból elem van benne és folyton cserélgetni kell azt, meg újat venni? Akkut meg +7000Ft-ért vehet hozzá az ember ha már megunta az elemnel lévő bajokat.
Vagy mert nekem kényelmesebb a Ps3 kontrollere?
#25
#24: Úristen!!!!Akkor nem vagy normállis!!4!
Paprika János szociológus professzor úr is megmondta...
#24
Na mindegy, amúgy nincs bajom az xbox360 meg a One kontrollerével,azok is kényelmesek,csak nekem valamiért a PS-é jobban kézreáll, meg szerintem az jobb, hogy alapból akku van benne.
#22
#2: Nem hinném, hogy a bolti verziót használják. Biztos csinált Nekik a Microsoft egy egyedi kontrollert, ami jobb anyag felhasználással rendelkezik.
#21
#19: Xbox controller: elem/aksi
Ps controller: aksi

Aki előnynek hozza fel a kevesebb lehetőséget, az nem normális.
#20
#19: Gondolom vesznek hozzá play&charge kitet is. Egyébként szerintem a DS3 nagyon kicsi és kényelmetlen. Az meg csak egy tulajdonság, hogy szimmetrikus, nem pedig egy előny.
#19
#15: Ha a legjobb kellett volna nekik, akkor xbox1 elite-et raktak volna bele.

Amúgy nekem jobban tetszik a DS3 mint az x360 kontroller, mivel nekem jobban kézreáll, és szimetrikusak raja az analóg karok, meg mert aksival működik.
#18
#17: Ryzen 5 1400 + Geforce 1070
#17
#13: Azért az 1060-at az X jócskán túlszárnyalja
#15
#7: Mert nekik a legjobb kellett.
#12
Törölt felhasználó
#9: Erős hardware-ért nem a konzolokhoz fognak nyúlni.