Megerősítve: készül a LEGO The Incredibles

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 19.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a formális bejelentésre még várnunk kell, egy LEGO-szett dobozán már feltűnt a LEGO The Incredibles videojáték hirdetése. Ez az első rész a sorozatban, amely egy Pixar-mesén alapul.

Januárban röppentek fel az első pletykák arról, hogy milyen LEGO-játékokkal készül az idei évre a Warner Bros. és a TT Games, és a jó hír az, hogy ezek a szóbeszédek beigazolódni látszanak. Habár a DC-főgonoszokat felvonultató epizódról még nincs hírünk, A hihetetlen család két részét feldolgozó LEGO The Incredibles létezésére újabb bizonyítékot szereztünk a minap.

A The Brick Fan szerint a játékot A hihetetlen család 2 alapján készülő LEGO-szett doboza buktatta le, azon ugyanis már felbukkant az adaptáció hirdetése (lásd fent). Eszerint a LEGO The Incredibles PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re érkezik, és bár több részlet nem derül ki a képről, feltehetően az új mozifilmmel együtt, valamikor júniusban számíthatunk rá.

Ez lesz egyébként az első LEGO-játék, amely a Pixar munkásságára épül, így annyira nem meglepő, hogy a két The Incredibles-film mellett más Pixar-mesékre is találunk majd utalásokat benne.

1.
1.
kastorhun
Szeretem a Lego játékokat, de fel nem fogom hogy a mai napi hogy lehet az SW 7-ből készült lego játék a legszebb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...