Utolsó traileren a felújított Assassin's Creed: Rogue

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 20.
  • Videó
Link másolása
Végre befutott a 2014-ben megjelent Assassin's Creed: Rogue felújított kiadása, ami a mai napra eső premier alkalmából természetesen kapott egy utolsó előzetest, amit a hajtás után meg is leshettek.

A felújított változat tartalmát tekintve semmit sem változott a 2014-es premier óta, így a helyszín ismételten a 18. századi Amerika, ahol az asszaszinoknak hátat fordító Shay Patrick Cormack bőrébe bújva kell felfedeznünk és számos kihívást teljesítenünk. Az alapjáték mellé természetesen ezúttal már jár a korábban megjelent összes letölthető kiegészítés is, mint például az Armor of Sir Gunn küldetés és a Siege of Fort de Sable bónuszmissziók.

Ami a küllemet illeti, ott természetesen már lesznek változások, hiszen a játék nagyobb felbontással (1080p), részletesebb környezettel, továbbfejlesztett effektekkel és textúrákkal operál. PS4 Prón és Xbox One X-en 4K-támogatásnak is örülhetünk.

5.
5.
GAMEROD
Kevés az új AAA cím, ezért inkább remasterelnek minden sikeresebb címet hogy legyen valami élet a piactéren. PC-re ilyesmik nem jelennek meg, az okát a Resident Evil 4 HD is bebizonyította, ami ugyan kijött PC-re is, de egy feltuningolt moddolt eredeti után rendesen kellemetlen volt ránézni.
4.
4.
A Sleeping Dogs 2 év után kapott "remastert". Manapság ez semmi extra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...