Csak jövőre jön a következő Assassin's Creed?

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 20.
  • Pletyka
Link másolása
A legújabb iparági szóbeszédek szerint a tavalyi sikeres Assassin's Creed-epizód után idén nem kapunk új részt. A sorozat következő darabja jövőre jelenik meg, és az ókori Görögországban fog játszódni.

Az elmúlt években futószalagon szállított Assassin's Creed-felvonások után kész felüdülés volt, hogy egy kisebb kihagyás után, láthatóan sok beleölt munkával készült el az Assassin's Creed: Origins, ami az ókori Egyiptomba kalauzolja el a játékost. A végeredmény magáért beszél, a rajongók és a szakma is imádta a legújabb epizódot, így abban már semmi meglepő sincs, hogy készül a következő rész.

Amiről a Comicbook.com szerkesztője, Liam Robertson elárulta, hogy csak jövő ősszel jelenik meg. A Ubisofthoz köthető kapcsolatok által kiszivárgott részletek szerint a legújabb epizód az ókori Görögországban játszódik majd, a fejlesztés pedig már egy ideje tart, hiszen 2017 eleje óta dolgozik rajta a francia kiadó több saját belsős stúdiója.

11.
11.
Heldengeist
#5: Nem vagyok benne biztos, hogy ez az Ubisoft az az Ubisoft, amelyiket szeretném, ha hozzányúlna a franchisehoz.
5.
5.
crytek
Új Prince of Persia jöjjön már
4.
4.
MadafakaHc
Az új részt én is valami ninja stílusban tudnám elképzelni.
3.
3.
Amúgy ha már hírt úgysem lehet beküldeni:

https://kotaku.com/vivendis-attempt-at-a-hostile-takeover-of-ubisoft-is-ov-1823930613
1.
1.
Múltkor még a Kínában játszódó, Dynasty kódnéven futó epizódról ment a susmus, de igen, ez a legutóbbi pletyka. Felőlem jöhet bármelyik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...