Blogajánló: Ingyenes magyar játék készül

Link másolása
Sajnos egy nem várt betegeskedés miatt, kissé megcsúszott a múlt heti blogajánló, de szerencsére azért nem került végleg a süllyesztőbe. Ezúttal is három írással készültem nektek.

A múlt héten rengeteg érdekes blog született, nagyon beindultak a srácok, így nem volt könnyű kiválasztani azt a három írást, ami bekerül a Blogajánlóba. Éppen emiatt, ha tetszettek az ajánlott írások, akkor bátran nézz be a blogszekcióba, biztos találsz valami kedvedre valót!

NeonCode - ingyenes magyar kalandjáték - fubenvalo egy kifejezetten érdekes bemutatóval készült, hiszen írásában az általa készített belső nézetes kalandjátékot mutatja be. Mindenképp less rá a cuccra, mert ígéretesnek tűnik!

Kedvenc autós játékaim: BeamNG.drive - FrackBlack ritkán jelentkezik új anyaggal, de akkor általában egy hosszú és olvasmányos írással kényezteti az olvasókat. Folytatta kedvenc autós játékait bemutató sorozatát, amiben ezúttal a törésekre és karambolokra koncentráló BeamNG-t vette szemügyre.

Grand Theft Auto concept - Queens of Babylon - érdekes blogsorozatot rakott össze Nothing, melyben egy általa megálmodott GTA-koncepciót leplez le. Már a második és harmadik rész is megérkezett, mindképpen nézz rá azokra is!

Ennyi lett volna a Blogajánló, legközelebb időben, valamikor vasárnap jelentkezem!

4.
4.
GAMEROD
#3: Majd az eredeti készítők Everywhere projektje ütni fog, nekik van a legjobb érzékük a valósághű nyílt világ virtuális ábrázolásához.
3.
3.
Juha
#1: Emlékeim szerint a Gta5 is csak az utolsó fázisban lett nagyon promózva, és mégis elég jó játék lett. Személy szerint nekem annyira nem jött be, mint anno a Vice City, vagy a SA (na meg a 4 a fizikája és a motoros dlc miatt), de akkor sem mondanám, hogy hanyatlik a sorozat.
2.
2.
Yanez
Tényleg rengeteg írás volt a héten! Emiatt én is elhalasztottam 13 bejegyzést. Gratula emberek, hála nektek szépen virágzik a blogszekció!

És senki se felejtse: a blog marathonba bármikor bárki jelentkezhet, hogy majd egy érdekes témáról írjon egy bejegyzést! Hajrá!
1.
1.
GAMEROD
Szerintem a GTA hanyatlása is megkezdődik mivel a Rockstar-tól is távoztak a játék atyjai, akiknek ugye megvolt az érzékük ahhoz a világhoz amit a játék képvisel technikailag és hangulatban is. A Mass Effectnél is meglátszott hogy mit hozott össze egy szedett vedett brigád. Az az érzésem hogy az RDR2 is csalódás lesz, de majd kiderül, ugyanakkora a titkolózás mint a MEA-nál, pedig elvileg őszre már jönnie kéne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...