Alulmúlta az elvárásokat a Justice League-film

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Kifutott a mozikban Az Igazság Ligája, az adaptáció pedig nemcsak a kritikusoknál, de a kasszáknál is alulmúlta a várakozásokat. Ez lett a DC filmes univerzumának legrosszabbul teljesítő filmje.

Amikor a Bosszúállók mozikba került 2012-ben, a Marvel legjobban teljesítő filmjévé vált, ami nem meglepő: az évek óta épülő univerzum hősei végre egy filmben szerepeltek, hogy egy minden korábbinál veszélyesebb ellenféllel rúgják össze port; alap, hogy ezt mindenki látni szerette volna.

Ha ezen logika mentén haladunk tovább, Az Igazság Ligájának is ütnie kellett volna a kasszáknál, úgy tűnik azonban, hogy a jegyeladásokra is rányomta a bélyegét az, hogy a DC elmúlt években készült adaptációi közül egyedül a Wonder Woman sikerült értékelhetőre. A Justice Leauge sem lett jó, pedig a mozikba már egy feljavított verzió érkezett, miután a filmet Joss Whedon fejezte be Zack Snyder helyett.

A mozikban hivatalosan a minap futott ki a film, így tudjuk, hogy 657,9 millió dollárt sikerült összekalapoznia a kasszáknál. Habár ez a szám óriási, és más stúdiók biztosan örülnének neki, a DC filmes univerzumában egy adaptáció sem teljesített ilyen rosszul: a Batman v Superman 876,3, a Wonder Woman 821,8, a Suicide Squad 746,8, míg a Man of Steel 668 millió dollárnál állt meg. Mindehhez azt is érdemes hozzáadni, hogy a Justice League vaskos, a pletykák szerint 300 millió dolláros büdzséből készült.

12.
12.
PaprikaJancsi
#11: Azt ne is vedd ide. Teljesen más a mostani „Univerzumtól”. Azt is nézve egyik Marvel, vagy DC film sem közelíti meg.
8.
8.
PaprikaJancsi
Sima Popcorn mozi. Suicide Squadnél jobb volt, de a Wonder Woman-nél és a BvS-nél gyengébb. Marvel szinten a Thor filmeket messze lepipálta, Hangyánál is jobb volt. Bosszúállók 1-től marha messze volt xD, de az Ultron kora szint megvolt.
7.
7.
Heldengeist
#5: Csakhogy ilyen fajta popcorn moziból is rengeteg van már. Ráadásul nagyon sok jobban csinálja ugyanezt. Most már azt sem lehet mondani, hogy egy ilyen filmet a látvány el tudna vinni a hátán, annyira magasra tolták az ingerküszöböt.
6.
6.
Yanez
Csak úgy tudtam végignézni, hogy közben a Bosszúállókat néztem a telómon harmadszorra.
5.
5.
pucu9011
Én moziban néztem. Nem mondanám szarnak. Popcorn mozinak szerintem megfelelő.
4.
4.
KőbányaKispest
#3: Amiben Batmant enynire lealacsonyitják, nulla húsz világmegmentése sztori, főboss egy szardarab. Semmi jellege. A niga robot az fain volt, neki volt valami őrlődése, de a többi egy szar semmi.
3.
3.
Heldengeist
#1: Sőt, szerintem még ők is tudták, hogy az lesz, azt is, hogy a DC cinematic universe eddigi próbálkozásai után igazán senki nem kíváncsi rá, és még így is túl magasra tették az elvárásaikat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...