Multi nélkül jöhet a felújított Modern Warfare 2

Több forrásból is megerősítették a Call of Duty: Modern Warfare 2 felújított változatát, ráadásul további érdekes részletekkel gazdagodtunk: kiderült például, hogy ezúttal nem lesz multi a remasterben.

Múlt héten az Amazon olasz részlege buktatta le a Call of Duty: Modern Warfare 2 felújított változatát, az áruházban megjelent adatlapok szerint a remaster PlayStation 4 és Xbox One-ra készül, és már április 30-án megjelenik.

A minap a Charlie Intel, majd az Eurogamer forrásai is megerősítették, hogy a játék létezik, ráadásul mindkét lap úgy tudja, hogy ezúttal kimarad a multiplayer mód az újrakiadásból. Mindez egybecseng az amazonos hírekkel, az áruházban ugyanis 20 eurós árcédulával jelölték meg a programot - ergo az olcsóbb lesz, mint a Modern Warfare Remastered.

Habár az Eurogamer már nem erősítette meg, a Charlie Intel szerint ezúttal nem a Raven fejleszti a remastert, az Activision állítólag a Beenoxot állította rá a projektre, miután a csapat már a Modern Warfare Remastered kampányánál is besegített.

Az Activision még nem erősítette meg a híreket, mindenesetre kíváncsiak vagyunk, mihez kezd a cég a hírhedt No Russian küldetéssel. A sztori szerint egy beépített CIA-ügynökkel kellett részt vennünk egy orosz terrorcselekményben, és sokaknál kiverte a biztosítékot anno, hogy (opcionálisan) civileket lehetett lemészárolni a játékban.

A jelenetet még a Fehér Házban is levetítették két héttel ezelőtt példaként, amikor az amerikai kormány összeült a játékipari szereplőkkel, hogy az erőszakos játékokról diskuráljanak.

28 komment - szólj hozzá!