Multi nélkül jöhet a felújított Modern Warfare 2

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 21.
  • Pletyka
Link másolása
Több forrásból is megerősítették a Call of Duty: Modern Warfare 2 felújított változatát, ráadásul további érdekes részletekkel gazdagodtunk: kiderült például, hogy ezúttal nem lesz multi a remasterben.

Múlt héten az Amazon olasz részlege buktatta le a Call of Duty: Modern Warfare 2 felújított változatát, az áruházban megjelent adatlapok szerint a remaster PlayStation 4 és Xbox One-ra készül, és már április 30-án megjelenik.

A minap a Charlie Intel, majd az Eurogamer forrásai is megerősítették, hogy a játék létezik, ráadásul mindkét lap úgy tudja, hogy ezúttal kimarad a multiplayer mód az újrakiadásból. Mindez egybecseng az amazonos hírekkel, az áruházban ugyanis 20 eurós árcédulával jelölték meg a programot - ergo az olcsóbb lesz, mint a Modern Warfare Remastered.

Habár az Eurogamer már nem erősítette meg, a Charlie Intel szerint ezúttal nem a Raven fejleszti a remastert, az Activision állítólag a Beenoxot állította rá a projektre, miután a csapat már a Modern Warfare Remastered kampányánál is besegített.

Az Activision még nem erősítette meg a híreket, mindenesetre kíváncsiak vagyunk, mihez kezd a cég a hírhedt No Russian küldetéssel. A sztori szerint egy beépített CIA-ügynökkel kellett részt vennünk egy orosz terrorcselekményben, és sokaknál kiverte a biztosítékot anno, hogy (opcionálisan) civileket lehetett lemészárolni a játékban.

A jelenetet még a Fehér Házban is levetítették két héttel ezelőtt példaként, amikor az amerikai kormány összeült a játékipari szereplőkkel, hogy az erőszakos játékokról diskuráljanak.

28.
28.
#27: Néztem is rendesen hogy spannolják a grandit :-D na mondom ez az új szleng... :))
27.
27.
s4jtqkac
#25: Wow.. mit le nem művel ez az autoocorrector.. Szerkesztés gomb!
26.
26.
#25: Na ezt látod el is felejtettem. Őszintén szólva, MW3 óta nem vásároltam CoD-ot, csak ha volt open beta vagy free weekend, akkor próbáltam ki őket. Ez a rendszer például egészen tetszett, asszem a Black Ops 2-ben mutatkozott be. Jó ötletnek tartottam, hogy ha ahhoz van kedvem, egy dologra koncentrálva költöm el azt a 10 pontot.
25.
25.
s4jtqkac
#21: A pick your 10 dologra gondol szerintem. Ami annyi, hogy tíz pontnyi cuccot tehetsz a loadoutodba, szabadon választva. Feláldozható a gránát egy perkre vagy egy attachmentre. Vagy mondjuk a pisztoly. Vagy a pernek több gránátra, vagy ahogy jól esik. Plusz ennek a tetejében ott van 6 fele rig mind 3 különböző payloaddal és 3 traitel(1-1) illetve 14 fele scorestreak mindegyik 4 kulon variánssal. Ehhez képest a ww2ben van mindenkinek grandija amit spannol is rendesen, van 5 fele division, negyed annyi fegyver, és lehet egy perk. Sokkal korlátozottabb. Viszont szerintem pont emiatt sokkal kevésbé kiegyensúlyozottabb. Vagyis ha nem játszol napi 6 órát is van esélyed nyerni meg ha tele a lobbi master presztizses noliferekkel:D
23.
23.
ollie92
Azért nem lesz multi, mert akkor a kutya se játszana a BO IIII-el ...
21.
21.
#13: Arra voltam kíváncsi, hogy gameplay terén mi változott a multiban. A sok challenge, update, prestige nem sorolható oda, a zombi mód meg egy másik mód, és korábbi részekben is volt már. Ha customization alatt skinekre gondolsz, akkor az sem releváns. Szóval maradt a scorestreak, amit az MW3 hozott be.

Ne érts félre, nem támadni akarlak, de én tényleg nem látom, hogy azon kívül, hogy jött az ugrabugra - amit egyébként egyetlen, de óriási változtatásnak tartok a velejáró dolgok (helyváltoztatás sebessége, föl-le is kell nézni, nehezebb célzás) miatt - miben újult volna annyit, hogy az MW2 elavult legyen. Főleg úgy, ha a WW2 "visszatért a földre".
20.
20.
shatterhand
#17: Omg
Bo3at ugyanigy fikaztak azt a top3ba van. Ww2 meg mindenhol fost kap. Es tenyleg az. War mod szar, hitbox detto, customization vicc ,palyak szama rohejesen keves. Talan a legkevesebb van ebbe.
19.
19.
McDuff
Nem akarják, hogy elvegye a potenciális multis játékosokat a BO4 elől, mint anno ahogy az MW remaster-rel jártak...okos döntés.
18.
18.
Ooorky
#16: Persze arra gondoltam :D, el is mentem a szánalom könyvtárba.
17.
17.
MadafakaHc
A infinite a leggagyibb rész.Buta robotok buzis rikitó szinekben.Inkább olyan mintha egy sport játék lenne.Én régen sosem multiztam ellenben minden sztoris játékot kiakasztottam.Egyszer egy haver áthívott,hogy van egy mw2 nevü játék multiba.Próbáljam ki.Pulya voltam még.Azóta semmivel nem játszok csak a call of dutyval.Minden más játék kimaradt az életemből.A bo 1 mappok a legjobbak.Mw2 a leghangulatosabb.De az uj ww2 teljesen új szintre lépett.Hihetetlen a hangulata a lövés élmény verhetetlen.A legjobb rész eddig.Sztem azért nem lesz multi az mw2 remasteredbe mert a bo4-el senki nem játszana.
16.
16.
s4jtqkac
#11: Ó, arra gondolsz, h tesóm velünk lakik? A Birmingham City University a célja és mivel én is pont itt lakok és gazdaságosabb vele hagyni a fiam amíg mi moziban vagyunk/vacsorazunk mint fizetni valakinek az órabérem félét. Illetve neki is jobb, hogy nem kell fizetnie saját albit csak úgy van hol laknia..
15.
15.
s4jtqkac
#11: Lett egy feleség meg egy gyerek, illetve egy fal fényképekkel tapétázva. Nekem ennyi elég.
14.
14.
shatterhand
#9: A lenyeget eltalaltad. Rengeteg a fegyver az IW-ben. Es a challengek (nem a prestigek) amiket erdemes csinalni es hajtja az ember. A bf-bol pont ezek hianyoznak.
Taktika amugy itt is pint annyira kell mint mashol ha pl klan meccsek vannak.
Az ugrabugraval meg ugye kibovult a tamadasi lehetoseg vertikalis iranyba is. Porgos, arkad, arena shooter lett a cod ,de elonyere.
13.
13.
shatterhand
#6: Customization,scorestreak rendszer,porgosebb,zombi mod alapbol van benne, millio challange,frissitesek
11.
11.
Ooorky
#9: Ezt a szösszenetet kielemezve a "partizás és csajozás" nem járt nagy sikerrel.
10.
10.
s4jtqkac
9.
9.
s4jtqkac
Mi a baj az ugrabugrával? Rengeteg órám ment bele anno a CoD2 multiába, viszont a MW-t már csak torrentről singleben toltam egy darabig de mivel akkoriban lett nagyon időszerű a partizás és csajozás, totál abba hagytam a gaminget. Kb 3 éve vettem egy boxot és hát a codokrol mindig az ment, h pár óra single aztán tizevesekkel téli rózsaszín multi szóval passzoltam. A ww2t viszont nem tudtam kihagyni. Január végén megvettem azóta kb a fő játék lett. Nagyon tetszik, hogy pillanatok alatt betölt minden nem úgy mint a bfben. (Mondjuk ez lehet h a karácsonyra tesómmal összedobott xbox miatt ilyen csak)
Tetszett továbbá az is, hogy a presztízs rendszernek köszönhetően folyamatosan van mivel bíbelődni, nem csak egy jelentéktelen szám növekszik és a legjelentősebb unlock egy új iron sight. Ellenben hiányzik a bfre jellemző taktikusabb, összehangoltabb játékélmény. A War mód elképesztően gyenge maszlag egy Conquesthez képest. Kicsit keveslem a mapeket de ez majd idővel javul. Viszont mult7en akciós volt az IW és hát a titanfallba beleszeretés majd hamar ráúnás óta birizgálta a fantáziámat. Belevágtam, és konkrétan földhöz csapott az az rengeteg különféle fegyver, gadget és perk amit az a game felvonultat. Nem csodálom, hogy sokan csak codért és fifáért vesznek konzolt az ismerőseim közül. Legalább akkora időkiller tud ez lenni mint anno a wow vagy a cs. Vagy a cod2:). Szóval lényeg a lényeg, nekem sokkal jobban tetszenek az IW többszintes, zegzugos pályái, illetve az, hogy a mozgás 60-80%-a nem korlátozódik horizontálissá hanem gyakorlatilag bármikor, bárhonnan a nyakadban teremhet valaki.
8.
8.
maktub
Még képesek és kiadják hozzá a multit külön megvásárolható DLC-ként.
6.
6.
#4: Miért, az ugrabugrát leszámítva mi változott a multiban?
4.
4.
shatterhand
#2: Jó volt. Akkor. Ma már nem kéne az felújítva.
3.
3.
lesik20
Szerintem 4-nek nagyon jó volt a Singlije, a 2 nagyon mozisra sikerült (nem egyszer éreztem hogy éppen A Sziklábol játszottam volna jelenetet
2.
2.
#1: Ennek volt a legjobb multija szvsz. A kampány is szerettem nagyon, de számomra sztoriban a Black Ops az első, még ha nem is volt annyira látványos.
1.
1.
shatterhand
Igy is jo. Legjobb sztoris cod. A multi meg mar ugy is elavult.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...