Multi nélkül jöhet a felújított Modern Warfare 2

Több forrásból is megerősítették a Call of Duty: Modern Warfare 2 felújított változatát, ráadásul további érdekes részletekkel gazdagodtunk: kiderült például, hogy ezúttal nem lesz multi a remasterben.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#28
#27: Néztem is rendesen hogy spannolják a grandit :-D na mondom ez az új szleng... :))
#27
#25: Wow.. mit le nem művel ez az autoocorrector.. Szerkesztés gomb!
#26
Törölt felhasználó
#25: Na ezt látod el is felejtettem. Őszintén szólva, MW3 óta nem vásároltam CoD-ot, csak ha volt open beta vagy free weekend, akkor próbáltam ki őket. Ez a rendszer például egészen tetszett, asszem a Black Ops 2-ben mutatkozott be. Jó ötletnek tartottam, hogy ha ahhoz van kedvem, egy dologra koncentrálva költöm el azt a 10 pontot.
#25
#21: A pick your 10 dologra gondol szerintem. Ami annyi, hogy tíz pontnyi cuccot tehetsz a loadoutodba, szabadon választva. Feláldozható a gránát egy perkre vagy egy attachmentre. Vagy mondjuk a pisztoly. Vagy a pernek több gránátra, vagy ahogy jól esik. Plusz ennek a tetejében ott van 6 fele rig mind 3 különböző payloaddal és 3 traitel(1-1) illetve 14 fele scorestreak mindegyik 4 kulon variánssal. Ehhez képest a ww2ben van mindenkinek grandija amit spannol is rendesen, van 5 fele division, negyed annyi fegyver, és lehet egy perk. Sokkal korlátozottabb. Viszont szerintem pont emiatt sokkal kevésbé kiegyensúlyozottabb. Vagyis ha nem játszol napi 6 órát is van esélyed nyerni meg ha tele a lobbi master presztizses noliferekkel:D
#23
Azért nem lesz multi, mert akkor a kutya se játszana a BO IIII-el ...
#22
#4: Nekem igen, Switchen!
#21
Törölt felhasználó
#13: Arra voltam kíváncsi, hogy gameplay terén mi változott a multiban. A sok challenge, update, prestige nem sorolható oda, a zombi mód meg egy másik mód, és korábbi részekben is volt már. Ha customization alatt skinekre gondolsz, akkor az sem releváns. Szóval maradt a scorestreak, amit az MW3 hozott be.

Ne érts félre, nem támadni akarlak, de én tényleg nem látom, hogy azon kívül, hogy jött az ugrabugra - amit egyébként egyetlen, de óriási változtatásnak tartok a velejáró dolgok (helyváltoztatás sebessége, föl-le is kell nézni, nehezebb célzás) miatt - miben újult volna annyit, hogy az MW2 elavult legyen. Főleg úgy, ha a WW2 "visszatért a földre".
#20
#17: Omg
Bo3at ugyanigy fikaztak azt a top3ba van. Ww2 meg mindenhol fost kap. Es tenyleg az. War mod szar, hitbox detto, customization vicc ,palyak szama rohejesen keves. Talan a legkevesebb van ebbe.
#19
Nem akarják, hogy elvegye a potenciális multis játékosokat a BO4 elől, mint anno ahogy az MW remaster-rel jártak...okos döntés.
#18
#16: Persze arra gondoltam :D, el is mentem a szánalom könyvtárba.
#17
A infinite a leggagyibb rész.Buta robotok buzis rikitó szinekben.Inkább olyan mintha egy sport játék lenne.Én régen sosem multiztam ellenben minden sztoris játékot kiakasztottam.Egyszer egy haver áthívott,hogy van egy mw2 nevü játék multiba.Próbáljam ki.Pulya voltam még.Azóta semmivel nem játszok csak a call of dutyval.Minden más játék kimaradt az életemből.A bo 1 mappok a legjobbak.Mw2 a leghangulatosabb.De az uj ww2 teljesen új szintre lépett.Hihetetlen a hangulata a lövés élmény verhetetlen.A legjobb rész eddig.Sztem azért nem lesz multi az mw2 remasteredbe mert a bo4-el senki nem játszana.
#16
#11: Ó, arra gondolsz, h tesóm velünk lakik? A Birmingham City University a célja és mivel én is pont itt lakok és gazdaságosabb vele hagyni a fiam amíg mi moziban vagyunk/vacsorazunk mint fizetni valakinek az órabérem félét. Illetve neki is jobb, hogy nem kell fizetnie saját albit csak úgy van hol laknia..
#15
#11: Lett egy feleség meg egy gyerek, illetve egy fal fényképekkel tapétázva. Nekem ennyi elég.
#14
#9: A lenyeget eltalaltad. Rengeteg a fegyver az IW-ben. Es a challengek (nem a prestigek) amiket erdemes csinalni es hajtja az ember. A bf-bol pont ezek hianyoznak.
Taktika amugy itt is pint annyira kell mint mashol ha pl klan meccsek vannak.
Az ugrabugraval meg ugye kibovult a tamadasi lehetoseg vertikalis iranyba is. Porgos, arkad, arena shooter lett a cod ,de elonyere.
#13
#6: Customization,scorestreak rendszer,porgosebb,zombi mod alapbol van benne, millio challange,frissitesek
#12
#11: xd
#11
#9: Ezt a szösszenetet kielemezve a "partizás és csajozás" nem járt nagy sikerrel.
#10
#8: Üss a szádra:D :O
#9
Mi a baj az ugrabugrával? Rengeteg órám ment bele anno a CoD2 multiába, viszont a MW-t már csak torrentről singleben toltam egy darabig de mivel akkoriban lett nagyon időszerű a partizás és csajozás, totál abba hagytam a gaminget. Kb 3 éve vettem egy boxot és hát a codokrol mindig az ment, h pár óra single aztán tizevesekkel téli rózsaszín multi szóval passzoltam. A ww2t viszont nem tudtam kihagyni. Január végén megvettem azóta kb a fő játék lett. Nagyon tetszik, hogy pillanatok alatt betölt minden nem úgy mint a bfben. (Mondjuk ez lehet h a karácsonyra tesómmal összedobott xbox miatt ilyen csak)
Tetszett továbbá az is, hogy a presztízs rendszernek köszönhetően folyamatosan van mivel bíbelődni, nem csak egy jelentéktelen szám növekszik és a legjelentősebb unlock egy új iron sight. Ellenben hiányzik a bfre jellemző taktikusabb, összehangoltabb játékélmény. A War mód elképesztően gyenge maszlag egy Conquesthez képest. Kicsit keveslem a mapeket de ez majd idővel javul. Viszont mult7en akciós volt az IW és hát a titanfallba beleszeretés majd hamar ráúnás óta birizgálta a fantáziámat. Belevágtam, és konkrétan földhöz csapott az az rengeteg különféle fegyver, gadget és perk amit az a game felvonultat. Nem csodálom, hogy sokan csak codért és fifáért vesznek konzolt az ismerőseim közül. Legalább akkora időkiller tud ez lenni mint anno a wow vagy a cs. Vagy a cod2:). Szóval lényeg a lényeg, nekem sokkal jobban tetszenek az IW többszintes, zegzugos pályái, illetve az, hogy a mozgás 60-80%-a nem korlátozódik horizontálissá hanem gyakorlatilag bármikor, bárhonnan a nyakadban teremhet valaki.