World of Tanks - 160 millió regisztrált játékos

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 22.
  • Hír
Link másolása
Mérföldkőnek számító frissítés kíséretében jelentette be a Wargaming, hogy az elképesztő népszerűségnek örvendő World of Tanks már több mint 160 millió regisztrált felhasználónál jár.

Nagyon komoly fejlesztéseket tartalmazó frissítést kapott a most már közel 160 millió regisztrált játékossal büszkélkedő World of Tanks. A javításnak valószínűleg leginkább a PC-s rajongók fognak a legjobban örülni, a játék alatti motort ugyanis teljesen lecserélte a csapat. A házon belül fejlesztett Core engine-en négy teljes éven át dolgoztak, de neki köszönhetően végre a mai modern technológiák is elérhetőek a játékosok számára, ezzel még élvezetesebbé és még valóságszerűbbé téve a csatamezőkön folyó küzdelmeket.

Természetesen az újdonságok a már meglévő tartalmat sem hagyják érintetlenül, így új zenei anyagok, felturbózott, újraalkotott csataterek, még pofásabb és jobban kidolgozott tankok, továbbá egy teljesen új térkép, a Glacier is elérhető mostantól.

22.
22.
Lord Zozo
#21: A játékosok nem fognak változni. Rengeteg gyenge képességű ember játszik sajnos,mert ingyenes.
21.
21.
Hofi3
Hiába az engine váltás, a játék nem lett jobb! 1 éve nem léptem és most is csak az új kinézet miatt, hátha valami javult, de ugyanaz maradt. 3 csata után újra szétbaszott az ideg a sok nyomoréktól. 1 irányba ment szinte mindenki és amerre én metem, csak 2 tank jött rajtam kívül és ki döglött meg hamarabb? A másik oldal...
20.
20.
Lord Zozo
#18: Elfogadom, hogy neked az jobban tetszik. A töltőképernyőn kiírt várakozók azok akik egyidőben indították a csatát, ergo egyszerre nyomták meg a csatagombot. A játékélményt meg azoknak cseszik el , akik nem tudnak vagy nem akarnak megtanulni játszani a játékkal. Pl egy könnyű tankkal nem állunk le szemtől szembe lövöldözni egy heavy tankkal szemben és még sorolhatnám. Más típusú játék ez. Minden tank típusnak megvan a saját szerepe, feladata. Ezt meg kell tanulni használni és alkalmazni. Ha belépsz a játékba akkor bal felső sarokban mutatja a szervereken lévő játékosok számát. Ja és csak a barátlistámon és a klánlistámon több ember van fönt napiszinten mint amennyit te írtál, hogy mennyien játszanak.
19.
19.
McDuff
#12: Erről szól a cikk meg a videó, ezt a Core-t kapta, ami valljuk be rá is fért, mert konkrétan a lövés effektek meg a robbanások már kezdtek az X360-as verzióban is jobban kinézni.
18.
18.
markoci555
#3: nem hülyeséget írok, amikor a töltőképernyő kijön, látod mennyien várakoznak, DE TEGYÜK FEL! Tegyük fel hogy százezrek közül válogat nekem a gép, és betesz 2-3-al nagyobbakat. Most már még jobban kerülni fogom a játékot, tudva hogy direkt cseszik el az élményt. Nem egyszer engem egy lövésből nyírtak ki, az én golyóim meg lepattantak a nehéz páncélzatról.
Eddig egyetlen magyarázatom volt rá, nincs elég játékos. Most már tudom hogy az egész játék egy kalap ****, köszönöm hogy felvilágosítottál.
(A Warships-ük kb 100x jobb játék egyébént)
12.
12.
Grabowsky30+
Nem tudjátok megvolt már az engine csere? Volt pár hónapja erről még egy tech demó is, ha jól emlékszem unreal4-es enginre váltanak.
10.
10.
Ooorky
Nekem van 3 account-om is (USA, EU, CIS), de csak az EU-st használom, azt is Total War: Arena-ban...
3.
3.
Lord Zozo
#2: Ekkora baromságokat összeírni! Úristen! Napi szinten hétköznap, csak az EU szerveren 100-150 ezer játékos van fent egyszerre. Hétvégén közelít a 200-hoz. És akkor még nem beszéltünk a többi régiókról, ami még nagyobb. Az hogy téged 3-as tankkal bereakott 5-ösök mellé az a játékmechanizmus része. Ugyanis +2 tier benne van a játékban és akkor is beretesz,ha 5 millióan játszanának egyidejűleg. Kérlek hülyeségeket ne írj,ha nem vagy tisztában a dolgokkal.
2.
2.
markoci555
én is 1 vagyok a 160 millióból ahogy a barátom is: játszottunk egy ideig és már kb 2 éve hozzá se nyúltunk, egyáltalán nincs elég játékos, különben nem tett volna be ellenünk 5-ös tankokat mikor mi csak 2-es és 3-asok voltunk... semmit nem jelent a 100 milliós regisztrált szám, ha összesen pár százan játszanak a közeli szervereken és nem tudsz egyenlő ellenfelek ellen játszani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...