Star Wars: Battlefront II - feloldották a hősöket

Tegnap óta érhető el az a frissítés a Star Wars: Battlefront II-höz, amely alapvetően alakítja át a játék fejlődési és jutalmazási rendszerét. Ezzel együtt az összes hős és spéci űrhajó azonnal hozzáférhetővé vált a játékosok számára.

Hosszas huzavona végére tett pontot a DICE, tegnap élesedett ugyanis a Star Wars: Battlefront II frissítése, amely átalakítja a játék sokat kritizált fejlődési és jutalmazási rendszerét.

A változtatások lényege, hogy a loot boxokból kikerült minden olyan elem, amely befolyásolhatja a játékmenetet, Star Cardokat csak úgy szerezhetünk, ha sokat játszunk az adott kaszttal/hőssel/űrhajóval, és szintet lépünk vele: az így szerzett képességpontokból vehetünk majd új kártyákat, a keretünktől függően dönthetjük el, hogy melyiket választjuk.

A loot boxok azért maradnak, ezek viszont csak kozmetikai elemet tartalmaznak, és nem is vehetjük meg őket, a napi bejelentkezésekért és a különböző mérföldkövek, illetve kihívások teljesítéséért járnak. A mikrotranzakciókat áprilisban hozzák vissza a készítők, a kristályokból különböző skineket vásárolhatunk majd.

A DICE leszögezte, hogy minden eddig megszerzett Star Cardunk megmarad a frissítés után is, továbbá bejelentette, hogy az új rendszerrel összhangban az összes hőst és spéci űrhajót azonnal hozzáférhetővé tette a játékosok számára. (Reméljük, senki nem dolgozott túl keményen Darth Vaderért...)

A frissítés emellett új pályát is hozott, az előző részben is felbukkant Bespinen játszódó térkép a Blast, a Heroes vs. Villains, az Arcade és a limitált ideig elérhető Jetpack Cargo módokban játszható. A további apróbb javítások listájáért a hivatalos oldalt érdemes meglátogatni.

14 komment - szólj hozzá!