Chris Evans is kiszáll a Marvel moziverzumából?

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A Bosszúállók: Végtelen háború egyértelmű mérföldkő lesz a Marvel moziverzuma életében, de több régi szereplőnek is a végső állomást jelenti majd a Thanosszal való nagy összecsapás.

Egy éra végét jelenti majd az április végén mozis pénztárakat szinte biztosan letaroló Bosszúállók: Végtelen háború. Azt már egy ideje tudjuk, hogy a nagy összecsapást nem mindenki éli túl, és egyre több régi motoros szellőzteti meg mostanában, hogy hátat fordítana szuperhősének.

Ezúttal épp Chris Evans, vagyis Amerika Kapitány jelezte a The New York Timesnak adott interjúban, hogy a Thanosszal vívott csata lesz számára az utolsó, utána ugyanis kilép a Marvel moziverzumából. Mint mondta, még akkor le kell szállni a vonatról, mielőtt lelöknék róla, így az sem kizárt, hogy egyébként Kevin Feige tervez még a karakterrel, de Evans inkább továbbállna.

Nem ő az egyetlen, aki szeretne mással is foglalkozni, így korábban már a Vasembert alakító Robert Downey Jr. is jelezte, elhagyja a Bosszúállók csapatát. Az Avengers negyedik részével egyébként Thor, azaz Chris Hemsworth szerződése is lejár, így nála is kétséges a folytatás. 

És hogy ki veheti majd át Evans helyét? Nyilván egy másik Steve Rogers nem fog felbukkanni a vásznon, de a képregényekben is többen öltötték magukra Amerika Kapitány jelmezét, így akár Sam Wilson, azaz Sólyom, valamint Buckey Barnes is esélyes lehet.

12.
12.
user101
Nekem csak annyi bajom van az egésszel, hogy nem tudnak semmi értelmeset kitalálni, se dc se marvel szinten. olyan sekélyes és szánalmas az egész, mint egy halott kődarab.

a főgonosz attól gonosz, hogy nagyon gonosz és az egyetlen motivációja, hogy minden életet elpusztítson... ennyi ? szomorú, hogy egyáltalán bármilyen csöves megnézi ezeket, mert annyi nincs benne, mint Magdi anyus szellemfingjában... :(
6.
6.
KőbányaKispest
Az amerika kapitányban nekem az a csalódás, hogy nem adák vissza a képregényt jelmezt a filmben, hanem rátettek egy második világháborús motoros bőrrucit. Egyedül a pajzs az ami ugyanaz.
5.
5.
Slik
#2: es a szerintem szo szerinted miert van a mondatban ?
4.
4.
patka21991
#2: Így igaz. Nekem pl pont Ő a kedvencem.

Egyébként nem tudom a Bosszúállókat Stark vagy Rogers nélkül elképzelni.
3.
3.
KőbányaKispest
Nem kérdőjel. Lenyilatkozta, hogy szevasz van.
2.
2.
Yanez
#1: Hogy ki a leszimpatikusabb és ki nem, az ízlés kérdése.
1.
1.
Slik
o a legkevesbe szimpatikus karakter es szinesz szerintem, egy kicsit sem hianyozna ha eltunne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...