The Elder Scrolls Online - érkezik az új kiegészítő

A Bethesda Softworks bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online következő bővítménye Summerset névre hallgat. Ezúttal a high-elfek otthonába látogatunk el, és az új zóna mellett friss képességek és csaták várnak ránk.

Summerset szigete ad otthont az Altmereknek, azaz Tamriel high-elfjeinek. Itt játszódik a The Elder Scrolls Online következő nagy bővítménye.

A 2015-ös Orsinium kiegészítővel indított sztori most lezárul, ám az új sztoriszál mellett új zónát, új ékszerkészítő képességet, bosscsatát és egy tizenkét fős Cloudrest trialt is tartalmaz a csomag. Emellett a Psijic Order nevű frakciónak és a hozzá tartozó skillsetnek is örülhetünk.

Aki nem ismerné az új helyszínt, annak elmondjuk, hogy Summerset élénk és termékeny terület. A gyönyörű és buja táj ellenére, a szigetcsoport belsejében sötét erő rejtőzik az árnyékban, és azzal fenyeget, hogy eltörli a földről a high-elfeket.

A The Elder Scrolls Online: Summerset kiegészítő május 21-én érkezik, míg a PS4-es és Xbox One-os változatra június 5-én csaphatunk le. A rajongók előrendelhetik a Collector’s Editiont is, amely Daedric Prince Mephala szobrával érkezik.

Az előrendelőknek számos extra jár: ott lesz a Queen’s Bounty Pack, amely a Court of Bedlam kosztümöt, egy Pocket Salamander petet, kincsestérképeket és egy Psijic Vault Crown ládát tartalmaz, amely XP-boostot tartalmaz. Emellett ők megkapják a Morrowind DLC digitális változatát és a Nightmare Senche hátast is.

Mától egyébként egészen március 27-ig minden Xbox Live Gold-előfizető ingyen játszhat a The Elder Scrolls Onine-nal.

 
7 komment - szólj hozzá!