Távozik a Ubisofttól a Far Cry 3: Blood Dragon atyja

  • Írta: szlav
  • 2018. március 26.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Dean Evans 12 év után hagyta el a francia kiadót, ahol olyan címeken is dolgozott, mint a Splinter Cell és az Assassin's Creed. Habár még nincsenek konkrét tervei, nem kizárható, hogy saját, független stúdiót fog indítani.

Dean Evans tizenkét évig volt a Ubisoft tagja. Ez idő alatt számtalan projekten dolgozott, de leginkább a nagysikerű Far Cry 3-mellékág, a Blood Dragon kreatív igazgatójaként híresült el. Úgy tűnik, Evans most kénytelen lesz új vizekre evezni, miután magánéleti gondjai adódtak, valamint a kiadó is kihúzta a szőnyeget alóla, törölve a jelenlegi projektjét.

Evans a Game Informernek adott interjújában elárulta, hogy egy olyan fordulóponthoz érkezett, ahol ideje mérlegelnie a karrierjét és átgondolnia a döntéseit:

"Negyvenéves lettem idén, és bármilyen klisésen is hangzik, de már nem úgy gondolkodom bizonyos dolgokról, mint tíz évvel ezelőtt. Miután az ember elér bizonyos mérföldköveket, kénytelen elgondolkodni arról, hogy mi is az, amit szívesen csinálna és, hogy valóban a megfelelő döntéseket hozza-e."

Evans jelenleg egy kis szünetet tart az üzlettől, elmondása szerint utazgatással fogja tölteni a szabadidejét a közeljövőben. Hozzátette viszont, hogy nem tartja kizártnak, hogy visszatérjen majd a szakmához, akár egy új, saját stúdió élén.

2.
2.
ribizly
Ez egy nem túl jó hír. A Blood Dragon egy üde színfolt volt a kicsit ellaposodott piacon és bár nem volt tökéletes, de akit megfogott az várta a folytatást. Így nehezen tudom elképzelni, hogy abból bármi is lesz.
1.
1.
dante92
Csak hogy legyen egy komment a friss új tag első híréhez :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...