Jönnek a sztoriküldetések a Pokémon Góba

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 26.
  • Hír
Link másolása
Habár az adatbányászok előtt eddig sem volt titok, a Niantic a minap hivatalosan is megerősítette, hogy jönnek a küldetések, illetve a sztori-orientált missziók a Pokémon Góba. Egy ilyen questsorozattal csalogathatjuk elő Mew-t is.

Színesedik a Pokémon Go játékmenete, a Niantic küldetésekkel szeretné majd feldobni az AR-játékot. A játékosok úgynevezett kutatási feladatokat fognak kapni (ha minden igaz, már a hét folyamán(, ezeket teljesítve juthatunk mindenféle jutalmakhoz, és csalogathatjuk majd elő a legendás pokémont, Mew-t is.



A kutatási feladatokból két különböző fajtát abszolválhatunk. A Field Research küldetéseket a PokéStopok környékén vehetjük fel (naponta akár többször is), és egyre nehezebb részfeladatokat kell teljesítenünk, hogy megkaparintsuk a jutalmakat, míg a Special Research teljesítése során egy történet is kibontakozik. Ahogy azt a mellékelt képek is bizonyítják, a küldetések folyamán pecséteket kell gyűjtenünk, ha pedig megszereztük mindet, feloldhatjuk az ajándékokat is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...