Kickstarteren Swery új játéka, a The Good Life

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 27.
  • Hír
Link másolása
Miután a tavalyi Fig-kampány csúnyán elhasalt, Hidetake “Swery” Suehiro nem mondott le új játékáról. A The Good Life ezúttal a Kickstarteren próbál szerencsét - szerényebb célokkal és több látnivalóval.

Hidetake “Swery” Suehiro olyan kultjátékokért felelt, mint a D4: Dark Dreams Don’t Die és a Deadly Premonition, ezért érthető, hogy figyelemmel kísérjük a mester legújabb projektjét is. Nos, a The Good Life tavalyi Fig-gyűjtése nem érte el az 1,5 millió dolláros célt, de tegnap elindult a Kickstarter-kampány, így még szépíthet a White Owl csapata.

Ezúttal csak 648 ezer dollárnak megfelelő jen a cél, ami már a realitások talaján mozog. Persze ránk van bízva, mennyit dobunk a perselybe - ha 10 ezer dollárt, akkor együtt is vacsorázhatunk Sweryvel Oszakában. A készítők ezúttal alaposan felkészültek a kampányra, részletesen bemutatják a játékot, a látványon is sokat dolgoztak, lentebb egy összehasonlító videót nézhettek meg a változásokról. 

Az adománygyűjtés május elejéig tart, és már 115 ezer dollárnál jár. Ha ilyen ütemben kapnak rá a rajongók, pár nap múlva célba érhetnek Sweryék.

A The Good Life egyébként egy szerepjáték, amely egy Rainy Woods nevű brit kisvárosban játszódik. A főszereplő egy Naomi nevű fotós, aki meglepően tapasztalta, hogy éjszakánként a város lakói macskává vagy kutyává változnak - vele együtt.

Ha minden a terv szerint megy, a The Good Life 2019 harmadik negyedévében jelenhet meg PC-n és PS4-en.

1.
1.
Slik
nagyon durvan sokat fejlodott az elozo verziohoz kepest, remelem osszejon nekik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...