Holnaptól olcsóbb lesz a PlayStation VR

  • Írta: sirdani
  • 2018. március 28.
  • Akció
Link másolása
A Sony komoly mértékben csökkenti a PlayStation VR Starter Pack árát világszerte, így holnaptól, azaz március 29-től az ajánlott fogyasztói ár 100 euróval alacsonyabb lesz.

Jó hírről számolhatunk be minden olyan olvasónk számára, akik azon rágódtak, hogy a magas árak ellenére beszálljanak-e a VR világába. A Sony hivatalos bejelentése szerint ugyanis a PlayStation VR Starter Pack ajánlott fogyasztói árát Európában a korábbi 399 euróról 299 euróra csökkenti. Az új árazás várhatólag holnap reggeltől lép érvénybe (kivéve Ausztráliát és Új-Zélandot, ahol még ötöt kell aludni az akció indulásáig).

A PlayStation VR Starter Pack a VR-szemüveg mellett tartalmaz egy PlayStation Camera V2-t, illetve egy PlayStation VR World letöltési kódot. Továbbá minden PSVR-tulajdonos ingyen megkapja a The Playroom VR játékot is.

A PlayStation VR egyébként 2016 októberében indult hódító útjára és 2017 decemberére már több mint 2 millió VR-egységet, és hozzá több mint 10 millió játékot értékesítettek, mely eredménynek köszönhetően a Sony uralja a VR piac közel 50 százalékát.

A Sony VR-készüléke a világ legjobban teljesítő eszköze az erősebb VR-termékek között, melynek oka a viszonylag kedvező ár-érték arányon túl a játékfelhozatal. Olyan népszerű videojátékok játszhatók a headsettel, mint a Skyrim, a DOOM, a Resident Evil 7, a Superhot, illetve a PSVR-ra nemsokára érkező Fallout 4. A PlayStation Store-ban jelenleg több mint 150 játék és egyéb kipróbálható VR-tartalom között keresgélhetünk. A PSVR népszerűsége miatt a Sony fokozott figyelmet fordít a kompatibilis játékok számának növelésére; csak a 2018-as évben tervezett 130 új játékkal közel megduplázzák az eddigi VR-tartalmak számát.

19.
19.
Duken
#18: Miután megnéztem a filmet, megyek megveszem a psvr-t és elmerülök a saját oázisomban! :D
18.
18.
cannondale
Ready Player One film.
Pont március 29-től.
(Tegnapeste megnéztem 3D Imax-ben, ténxleg jó, erős 8 pont érte.)
15.
15.
zozo76hun
#14: hat oke, en elhiszem neked! ;)
14.
14.
blountex
#13: Ráadásul ehhez kapsz egy normális vezérlőt is amivel lehet hadonászni, szemben a 2010es elavult move technológiával. Ja majd csinálnak a Sonynál is valamit valamikor. Ps5nél PSVR 2. gennél várom, addigra már a felbontás is remélhetőleg korrekt lesz.
13.
13.
blountex
#12: Elég egy rx480/1060 és egy szaros i5 proci is, nem kell mindent elhinni amit odaírnak, ugyanez van amikor kijönnek a gépigények is....
12.
12.
zozo76hun
#9: Reszlet a microsoft, Windows Mixed Reality-val kapcsolatos oldalarol:

"A PC-re vonatkozó követelmények eltérőek lehetnek a Steamben elérhető alkalmazások és tartalmak esetében. Tekintse meg az adott játék minimális követelményeit. Egy GTX 1070 (vagy ezzel egyenértékű) videokártyával és Intel® Core™ i7 processzorral rendelkező PC ideális élményt képes nyújtani játékok széles skálájához."

Szoval persze hogy jobb. De milyen aron?
9.
9.
blountex
Ugyan ezek a címek elérhetőek Pc-re is, kivétel a RE7, de idővel egész biztos az is. Jobb felbontásban WMR sisakok és ráadásul ha ügyes is vagy még ingyé is kitudod próbálni hogy megéri-e a pénzt az adott cím egyáltalán.
8.
8.
Steve028
#2: Persze mindenképp át kell nézni a kínálatot mert senkit nem akarok lebeszélni.Más aspektusba helyezi a játékokat még akkor is ha akármelyen kis buta játékról is legyen szó.Nálam is aki eddig látta mindenkinek tetszett főleg ha még nem láttak előtte ilyet.Azt mondom át kell nézni hogy mi a felhozatal mellé és úgy döntsön a vételrőlMegbánni nem fogja senki azt garantálom.
7.
7.
zola2000
"A PlayStation VR egyébként 2016 októberében indult hódító útjára és 2017 decemberére már több mint 2 millió VR-egységet"

Azaz kevesebb ment el PS vrből az első évében mint PS vitából az első évében.

Az hogy ezzel a piac fele az övé kb annyit jelent hogy a teljes piac bukás eddig.
6.
6.
Gaboo77
#3: Bocsi de te a Starter KIT-ről beszélsz, kamerával és szoftverrel?! Mondj már kérlek egy ilyen konzol boltot!
5.
5.
Slik
ha erkezne meg par jo jatek ra en is megvennem, de egyenlore egy a resi7 meg f4ert nem eri meg ennyit kiadni
4.
4.
zozo76hun
csak az a kerdes hogy a boltokban melyik valtozat van? mert ugye valamit valtozott a sisak is a kabel elhelyezessel kapcsolatban, de ami fontosabb hogy az uj dobozka mar atviszi a hdr jelet is, ha jol tudom! ez utobbi fontos lenne mert kulonben eleg nagyot szopnak vele. leven a tv hdr kepes.
3.
3.
Cipo3
112e Ft-ról leesik 84e-re.
Ez szép, de nálunk jóval olcsóbban lehet kapni.

Karácsonyi 69000-es akcióból az összes konzolbolt bevásárolt magának, hogy utána hónapokig ezen az áron adhassa, ami még most is kitart.

Ide a rozsdás bökőt hogy ez is oka annak, hogy csökkentették az árát. Karácsonykor emiatt háromszor annyi fogyott mint valójában, azóta nem is rendelnek a központok a sony-tól mert nem kérnek a boltok amíg van nekik olcsó.

Remélem idén karácsonykor lemegy az akciós ár 60 alá és akkor nekünk is ott lesz a fa alatt.
2.
2.
zozo76hun
baz! most ragodtam rajta hogy csak kene venni, kurva nagy elemeny. de legalabb jonne meg egy-ket RE7 szeru game hozza. biztos el lehet jol lenni a legtobb gameval, de amikor igy kezdi a tesztek jo resze (pl farpoint/arizona sunshine):

"onmagaban, VR nelkul eleg gyenge"

akkor igy atgondolva, meg utana nezve a kinalatnak, haaaat! atgondolando...

viszont igy hogy olcsobb lenne, lehet megerne, ha mas nem az RE7 miatt. hatha jon meg ra valami ertekelheto is.
1.
1.
Steve028
Hát igen jöhetne az közel 130 új tartalom.Csak az a baj több mint a 3/4 olyan ami 100Ft nem ér nem 5-6 ezret mint amennyiért adják általában.(játékidőt meg nem is mondom inkább)De hát "VR"most ezzel el lehet adni mindent bármilyen gagyi is.Természetesen ez mindenképp jó hír hogy csökkentik az árát az eladásokat meg fogja dobni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...