DOOM - már konzolon is játszhatunk 4K-ban

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 29.
  • Letöltés
Link másolása
Mától végre a PS4 Pro- és az Xbox One X-tulajok is játszhatják a DOOM-ot 4K felbontásban. Remélhetőleg ettől még a sima 60 fps sebességről nem kell lemondanunk, bízzunk hát az id Software hozzáértésében!

Már a megjelenéskor sem kellett félteni a DOOM-ot, hiszen piszok jól nézett ki konzolokon is, ám a Bethesda ma egy régi adósságát törlesztette: PS4 Prón és a Xbox One X-en elérhetővé vált az a frissítés, amivel már választhatjuk a 4K felbontást is.

Egyelőre még nem biztos, hogy tartható lesz-e a megszokott 60 fps sebesség, illetve az is kérdéses, hogy natív 4K-ról beszélünk-e, vagy valamilyen felskálázási technikáról. Ettől eltekintve, az már borítékolható, hogy soha nem volt ilyen szép a DOOM az erősebb konzolokon.

47.
47.
Dollface
Hát, nekem rohadtul nincs benne 4K update...az update history is csak annyit ír, hogy "various bug fixes"...Látványban sincsen semmi különbség, pedig 4K-s tévén nyomom. Szerintem külön fog jönni a 4K, mert hogy ebben nincs benne az tuti...
46.
46.
zozo76hun
#44: az nem fordulhat elo. nem regen vettem a tv-t, nincs szivem tonkretenni! :)
45.
45.
kexiaxel
1.12 update is egy bug fix
Nem tudom mikor lökik fel a 4k update et...
44.
44.
Firsttime
#33: Ja killzone látványra tényleg durva. De készülj fel. Lesz benne pár olyan frusztraloan nehéz rész, főleg a vége felé, hogy javaslom kösd a csuklódhoz a kontrollered mielőtt belevágod a tv be.
43.
43.
kexiaxel
#41: Most tölti az 1.12. Update!
Rá kellet mennem a keresésre már feltöltötték így estére.
42.
42.
kexiaxel
#41: Régóta fennt van a gépen...
Gondolom neked sincs benne a 4k patch?
41.
41.
Zoli0507
#39: Csak annyit ìrnak mindenhol hogy màtòl elèrhető.

Ellenben akkor neked règòta fent van a gèpen? Mert nem èrtem hogyan lett ez 77gigàs, anno mikor megvettem talàn 50giga se volt.
40.
40.
Zoli0507
#39: Èrdekes, akkor ezek szerint mèg nem elèrhető. Ràkeresek hàtha talàlok valamit
39.
39.
kexiaxel
#38: Pron nézem és nincs még fennt a frissítés... néztem az előzményekben is.
38.
38.
Zoli0507
#37: Na majd akkor elvàlik. Nem tudom min jàtszol. Ha ps4-en akkor pròbàld ki hogy a jàtèk ikonra nyomsz egy options gombot majd, keressen frisìtèst.

(A Dishonored-nel is mondjuk ùgy van hogy a 4K-s patch ellenère semmi vàlasztàsod nincs a menüben. Anno simàn letöltötte ès ùgy fut pron.
37.
37.
kexiaxel
#36: Nem töltött update et és gondolom a menüben lehet választani full hd és 4k közül mert ez így szokott előfordulni...Viszont a menüben nincs ilyen lehetőség.
36.
36.
Zoli0507
#34: Nekem most tölti a teljes jàtèkot. 77giga.
Ez nem hàborù csak eszmecsere. ;D
Azt ne vàrd hogy valaki azt ìrja ez true 4K. Azt senki se fogja làtni, majd szakoldalakon, youtube-on keresd. Az fps meg nem hinnèm hogy bàrmelyiken is problèmàs lenne
35.
35.
Zoli0507
#30: A gamepass-t èn valahol elitèlem. Ez az ugye ahol "bèrled" a jàtèkot?
Egy indie game ha bekerül jò ha kell 4nap kijàtszani. Amùgy meg ott a boltban 20-30euros àron.
Viszont egy AAA-s kategòriàban lehet előny hogy az ember ràjöjjön arra mit akart 60euros àron megvàsàrolni. Viszont ott a màsik oldala is amikor egy AAA cìm kb 7-20òra között van (ennek ellenère vìgan megèri az àràt) amit 1hèt alatt ki lehet jàtszani szarèrt hugyèrt...
34.
34.
kexiaxel
Valakinek letöltötte már az update et?
Kipróbálta?
Mert itt is csak a konzolháború megy, és erről még senkisem írt.
33.
33.
zozo76hun
mindenesetre most nyomom (azt is) a Killzone Shadow Fall-t, ugye mindig is kivancsi voltam a ps-halo-ra, ez egy 2013-as game, es nincsen hozza pro patch! semmi. meg a hdr-t sem tamogatja. a boost modot sem kapcsoltam be a pro-n. szoval csak 1080p-ben fut, ahogy egy mezei alap ps4-en. de olyan grafikaja van, azt hittel lefordulok a szekrol. tenyleg szep! mar azert erdemes vegigvinni, igaz meg csak az elso palyan vagyok tul.

Unravel: jelen helyzetben jobb PS4PROn nyomni a BF1-et, mint XOX-en. ugyanis csak HDR patch jott hozza, de a felbontas maradt 1080p, ahogy az alap XO-n van.
29.
29.
kamgecam
#24: Ennyi! Ilyen egy elfogulatlan objektív kritika! Látod mindkét konzol előnyeit hátrányait.
28.
28.
Duken
#24: +1
Szerintem az ms már vágja mi a helyzet és tuti hogy ráálltak már a belső fejlesztésekre! Jobb későn mint soha!
26.
26.
zozo76hun
ja, most a pro-t nyuzom. hat lehetne mit ezen is boven javitani, viszont ugy globalisan azt tudom mondani hogy ez valahogy jobban mukodik. jobb a felhasznaloi elmenye. bar a kontroller nem er fel az xbox-hoz.
24.
24.
zozo76hun
#22: mar megint a "PSBUZIFANBOY" beszel beloled! :D

egyebkent teljesen igazad van. marha jo gep az xbox one x. minosegi(bb) hardveresen, jobb a kontroller, halk, eros.

de! szar a menuje (mindig is ruhheltem), tenyleg hianyoznak az exek. valahogy az ms hozzaallasa egyre kevesbe fekszik nekem, pedig aztan en os ikszbokszos gyerek vagyok.
23.
23.
Zoli0507
Kèrdès, őőőőő ez mi a faszom?
Adatok az alkalmazàs indìtàsàhoz: 22.151Giga
ÖSSZES ADAT; 77.502Giga

Mikor lett ez ekkora? Anno ha jòl emlèkszem 50giga körül volt az egèsz, talàn annyi sem.
17.
17.
zozo76hun
hat nekem mindket vezeto konzol van, de sztem nem lesz nativ 4K egyik konzolon sem. de pont az ac:origin mutatta meg hogy mennyire nem szamit. annyira eles a kep pro-n, azt hittem nativban fut, erre kiderult egyik gepen sem fut nativan.
11.
11.
Josi21
PUBG stabil 30fpst hoz 4k-ban. ;) De építhetsz pc-t 1080Ti sli párossal, az már tudja a stabil 60-at. Pont ebből lett elegem és ment a háztól a pc. Játokok túlmonyó többsége stabilan fut, az általatok említett képkockán. De mint írtam, mindenki szive joga mire költi a pénzét. 1millás gépre ami tudja a 4k-t, vagy konzolra ami tudja a 4k-t.
7.
7.
vanpear
#1: Senki ne felejtse el, hogy egy játékot nem az tesz jó játékká, hogy milyen felbontáson megy. Bátran mondjuk ki, hogy az Playstation-ön sokkal jobb játékok vannak. Pont! (Itt lenyelheted, amit akarsz írni ez így van.) Amíg az XBOX One 6x, olyan gyenge, mint az X, addig nem lesznek nagy dolgok itt. Ez a teljesítmény különbség korlátozza az X-et is. Hol fut a Destiny 2 60 FPS-el XBOX One X-en? Ebben a generációban az XBOX One X lehúzhatja az erőfölényét, mert a bátyó sajnos lenyomja a kisöcsinek a fejét, hogy maradj kussban. De tolhatod a PUBG 10 fps-el. Jó játékot hozzá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...