Júniusban jön a Jurassic World Evolution

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 29.
  • Hír
Link másolása
Most nyáron, a mozifilmmel nagyjából egyszerre debütál majd a Jurassic World Evolution, amiben lényegében egy saját dinópark üzemeltetése lesz a feladatunk. Most úgy néz ki, kezdetben azért lesznek limitációk.

A Frontier munkatársaival készített interjút a német PCGames magazin, ebből pedig kiderült, hogy a június 12-re időzített premier napján nem biztos, hogy teljes élményt kínál majd a parképítős játék.

A csapat ugyanis a megjelenéskor valószínűleg nem teszi elérhetővé a modtámogatást, ráadásul a játékosok nem tudják majd feltölteni és megosztani saját alkotásaikat, ami a közösségi élmény szempontjából minden bizonnyal negatívan érinti majd a játék későbbi sikerét.

A Jurassic World Evolutionben több mint 40 különböző őslény és öt sziget kap majd helyet. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg.

4.
4.
Darksiders84
#3: Köszi közben találtam én is és szerencsére ami nekem nagyon tetszik hogy nagyon hasonló lesz mint a régi Xboxos Operation Genesis csak mai grafikával. Várom kikacsolódás lesz vele játszani.
3.
3.
SgtEversmann
https://www.youtube.com/watch?v=EGyMHaCbGu0
2.
2.
Darksiders84
Miért nincs erról még egy rendes videó ?
1.
1.
mestermagyar
Van még vagy 100 játék ahova nem hoztátok le hírként a moddolhatatlanságot.

Érdekes egyed, ilyet sem látni sokat manapság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...