Előzetest kapott az xboxos Hellblade

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 29.
  • Videó
Link másolása
A hét elején érkezett hivatalos leleplezés mellé sajnos semmilyen látnivaló nem érkezett, de a Ninja Theory most pótolta ezt a hiányosságot, így befutott az Xbox One-ra költöző Hellblade: Senua’s Sacrifice első előzetese.

Közel két hét múlva Xbox One-on is megtapasztalhatjuk, micsoda rémségektől kell tartanunk és megküzdenünk, ha beszabadulunk Senua bomlott elméjének tévképzeteibe. A Ninja Theory ugyanis április 11-én élesíti a PC-re és PlayStation 4-re már megjelent Hellblade: Senua’s Sacrifice xboxos változatát, ami az Xbox One X teljesítményét is kihasználja majd.

A fejlesztők szerint három különböző megjelenítési mód közül választhatnak a konzol tulajdonosai. Az Enhanced Visuals módban szebb látványnak, a High Framerate módban 60 fps-nek, a High Resolution módban pedig dinamikus felbontásskálázásnak örülhetünk, ahol akár 4K-ban is futhat a játék.

8.
8.
shatterhand
#6: Rétegjáték. Van aki leragad pár dolognál és az istennek nem akar továbblépni és a lényegre, az összhatásra koncentrálni. Ez van.
6.
6.
Darksiders84
#5: Érdekes valakinek nagyon bejött másoknak egyáltalán. Engem érdekelne de csak dobozosan. Nem értem ha ennyire sikeres volt eladásban is és volt róla szó hogy kuadják akkor most mi van már vele.
5.
5.
KRAT0S
Még élek is bánom hogy megvettem ezt a szart
Nagyot csalódtam benne
3.
3.
kastorhun
A csapat méretéhez képest piszkosul jól néz ki még mindig!
Kíváncsi vagyok hogy egy esetleges folytatás esetén majd miben változtatnak majd (már a megjelenés előtt említették hogy talán folytatják), a következő játékukról csak annyit lehet tudni hogy egy újabb hack n slash játék lesz.
2.
2.
RangerFox
#1: Ezzel spóroltak a költségeken
1.
1.
Darksiders84
Ez mégse jön dobozosan Ps4-re?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...