Képregény készül a Life is Strange alapján

  • Írta: szlav
  • 2018. március 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Ha már most hiányoznak a játékvilág kedvenc oregoni hipszterei, akkor fellélegezhettek, ugyanis hamarosan képregényre kerül Arcadia Bay és a Blackwell Akadémia.

Nemrég ért véget a Life is Strange: Before the Storm, de ez közel sem jelenti azt, hogy most jártunk utoljára Arcadia Bayben. A Titan Comics ugyanis bejelentette, hogy már dolgoznak egy Life is Strange képregény-adaptációján, amely visszavisz majd minket az első részben megismert Blackwell Academybe. Ennél több részletet viszont nem árultak el, így sajnos még csak találgatni tudunk a sztorit illetően, de nem tartjuk kizártnak, hogy az első évad egyenes feldolgozását kapjuk majd.

A Titan Comics számára eddig sem voltak idegenek a videojáték-képregények. Olyan címeken dolgoztak eddig, mint a Wolfenstein, a Tekken, a Dishonored, a Bloodborne vagy a Sea of Thieves. Még nem árulták el, hogy ki írja, illetve ki rajzolja majd a Life is Strange füzetet, de a cég eddigi munkái alapján biztos nincs rossz kezekben a projekt.

Ha pedig nem tudtok várni, hogy saját kézzel ugorjatok bele egy újabb Life is Strange-kalandba, akkor szintén nincs mitől tartanotok, ugyanis a Dontnod korábban Tumblr-ön (hol máshol?) bejelentette, hogy már javában dolgoznak a következő történeten.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...