A Mario Kart is megkapja a saját Monopolyját

Habár Mario és kompániája már kapott saját Monopolyt, a Mario Kart-hívők egy önálló társasjátékra is lecsaphatnak hamarosan. Kezdésként négy karakterrel indulhatunk neki a nagy futamnak.

A Mario Kart-sorozat is megkapja a Monopolyját, és ahogy az lenni szokott, az átfazonírozás nemcsak külsőségeket jelent a készítők részéről, a játékmenet is megváltozik itt-ott. Kezdésként négy karakterrel, Marióval, Peach hercegnővel, Luigivel és Toaddal vághatunk neki a nagy futamnak, a célunk pedig az, hogy a lehető legtöbb pontot zsákoljuk be a verseny végére.

A karakterek mindegyike más és más képességekkel rendelkezik, Toad például olyan power-upot tud kijátszani, ami után minden játékosnak fizetnie kell neki egy-egy érmét. Ezenkívül a megvásárolható ingatlanok is a Mario Kart egy-egy pályáját jelentik (a legdrágább természetesen épp a Rainbow Road!), ahogy a banánhéjak kerülgetésére is oda kell majd figyelnünk.

A társasjáték nyáron érkezik, legalábbis Amerikába, ahol 30 dollárt kóstál majd. Az ősz folyamán további szereplők várhatóak, Bowser, Donkey Kong és Yoshi is játszható lesz.

5 komment - szólj hozzá!