Visszafelé kompatibilis az xboxos Call of Duty 4

  • Írta: sirdani
  • 2018. március 30.
  • Hír
Link másolása
Végre felkerül az Xbox One visszafelé kompatibilitási listájára a Call of Duty 4: Modern Warfare, így aki rendelkezik a játék Xbox 360-ra szánt verziójával, az szabadon használhatja a játékot immár Xbox One-on is.

A 2007-ben megjelent Modern Warfare szakított a Call of Duty-franchise állandó jellegű világháborús kontextusával. Ennek, illetve a végletekig átgondolt részleteinek köszönhetően nemcsak a kritikákat tekintve lett az egyik legsikeresebb Call of Duty-epizód, de mellette a minden várakozást felülmúló 15,7 millió példányszámos értékesítés is magáért beszél.

A játék története 2011-be kalauzolja a játékosokat, akik egy meg nem nevezett közel-keleti ország radikalizálódásában, illetve Oroszország polgárháborújában élhetik át a háború poklát amerikai tengerészgyalogosként, valamit a brit SAS kommandó tagjaként.

Hivatalos bejelentések szerint mostantól, akik rendelkeznek az Xbox 360-ra szánt játék lemezes verziójával, lehetőséget kapnak, hogy azt Xbox One-on is futtathassák a visszafelé kompatibilitás keretein belül. Emellett a digitális verzió is megvásárolható, ráadásul a játék új generációs konzolokra szánt remaster-verziója jelenleg az Xbox Spring Sale 2018-nak köszönhetően akciós áron érhető el.

Végül pedig érdemes megemlíteni, hogy a pletykák szerint feltételezhető, hogy titokban közeleg a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...