Jurassic World Evolution - építs saját parkot!

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 30.
  • Videó
Link másolása
A Frontier meglepően sokáig rejtegette legújabb játékát, a parképítős Jurassic World Evolutiont, de tegnap végre befutottak az első, meglepően tartalmas játékmenet-bemutatók is. A hajtás után egyórányi látnivalót találtok.

Érthetetlen, hogy miért kellett ilyen sokat várni egy olyan játékra, amiben saját Jurassic Parkot építhetünk. A várakozásnak viszont hamarosan vége, a Frontier Developments jóvoltából ugyanis június 12-én befut a Jurassic World Evolution, amiben egyszerre kell a parkunkat felépíteni és menedzselni. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, első körben csak digitálisan. A konzolos változatok dobozos változatai csak július 3-án mutatkoznak be.

10.
10.
Hellwalker
#8: Látszik, hogy a Jurassic Worldöt se láttad.....elhangzik az egyik tudóstól, hogy "a jurassic worldben semmi sem természetes...ha tiszta lenne a genetikai kódjuk egészen máshogy néznének ki" béka, kigyó meg kitudja milyen dns-el pótolták a hiányzó genetikai kódokat ez az első részben is kiderült. Nincsen elbaszva egyik film se és a játék sem. A 2003as Jurassic Park: Operation Genesis is ilyen volt mint ez mégis a mai napig nagyon sokan játszanak még azzal is.
8.
8.
Thor Vath
#5: A filmek is el vannak cseszve :)
7.
7.
Zoli0507
#3: Ugyenerre gondoltam èn is.


A többikneknek meg, nekem meg erről az jutott eszembe hogy ami telòn van dinòparkos jàtèk az lett àtportolva. XD
6.
6.
Rakottkrumpli
5.
5.
Ooorky
#3: Ez a filmek látványvilágára épül, nem pedig a valóságra...
4.
4.
Darksiders84
#3: Hoppá egy kis őslénytan viszont attól még hogy nem lesznek benne a pontosnak mondott felfedezés által kitalált vagy létezett lények még lehet játszható igen szép park építős játék.
3.
3.
Thor Vath
Szép lett a játék, még érdekelne is, de elkövettek egy nagyon nagy hibát: még mindig az 1993-as modelleket használják. A dinoszaurozósdi nem megy ki a "divatból", rengeteg ember fantáziáját mozgatják meg ezek a 75 millió éve kihalt állatok, ezek a játékok és filmek nekik szólnak, vagyis kellene, hogy szóljanak, de mégsem. A "dínó-rajongó" minél élethűbben szeretné látni ezeket az állatokat, megelevenedve, úgy, ahogy valóban létezhettek.
A 93-as film attól volt modern, hogy rengeteg előremutató elméletet tett magáévá. A 80-as években az volt a tudományos állásfoglalás, hogy a nagytestű dinoszauruszok túl nehezek voltak a futkározáshoz, csak vonszolták magukat ide-oda, mint egy ormótlan kupac húshegy. Általánosan elfogadott volt, hogy a Brontosaurus csak fejbúbig érő vízben tudott tapicskolni, mert különben összelöttyedt volna. Újabb kutatások azonban megdönteni látszottak ezt a nézetet, ezeket vették tekintetbe a Jurassic Parkban is és igazuk lett.
Azóta eltelt 25 év, rengeteg új felfedezés történt, sok minden, ami a Jurassic Parkban megjelent, igaznak bizonyult, sok minden nem.
Tudjuk, hogy a Tyrannosaurus valóban képes volt ilyen észvesztő sebességgel rohanni. Viszont tudjuk, hogy a T-rex részben, a Velociraptor pedig teljes egészében tollal borított volt és nagy valószínűséggel az evezőtollakkal elátott rövid mellső lábait széttárva kormányozta magát futás közben. Ez már olyan szinten bizonyított, hogy az egyik alfaja tollazatának a SZÍNÉT is tudták rekonstruálni (fekete-fehér pöttyös, rozsdavörös mintákkal).
Tudjuk, hogy a Pachycephalosaurus NEM használhatta a "fejkupoláját" arra, hogy kosként egymásnak fejeljenek, mert a csontozat túl könnyű és szivacsos volt ehhez. Valószínűleg a hangképzésben lehetett része, vagy csak simán egy színes fejdísz volt, mint a taréj a madaraknál.
Mindezeket a Frontiernél nem tudják. Dinoszauruszokkal foglalkozó játékot hegesztettek annélkül, hogy halvány sejtelmük lenne a dinoszauruszokról, megnézték a Jurassic Park filmet egyszer és úgy gondolták, hogy ez az ismeretanyag pont elég. Akik ezt a játékot csinálták, tesznek a dinoszauruszokra, tesznek a dinoszaurusz-"rajongókra", tesznek a játékosokra - ez egy sima rókabőr, értéktelen vacak.
2.
2.
SgtEversmann
Az új World filmmel együtt jön, szóval ne írd még le :)
1.
1.
GAMEROD
A Frontier minőségi játékokat csinál, de nem hinném hogy ma már túl sok embert érdekel a dinoszauruszosdi. 90-es években élte ez a téma a fénykorát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...