A polcra hozza hajóinkat a Star Trek Online

  • Írta: szlav
  • 2018. április 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A nagy múltú Star Trek-MMORPG társult a Mixed Dimensions 3D-replikanyomtató vállalattal. A legelhivatottabb kapitányok egyenesen a játékon keresztül rendelhetik meg majd kedvenc űrhajójuk élethű mását.

Nem a legegyszerűbb manapság az MMORPG-piacon sikeresnek lenni, de a Star Trek Online elég kényelmesen elnavigál, immáron nyolc éve. Az eredetileg PC-re megjelent, de azóta PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszható sci-fi szerepjáték most egy egészen különleges szolgáltatással erősít. A Mixed Dimensions nevű 3D-nyomtató vállalat Gameprint technológiáját kihasználva mostantól egyenesen a játékon keresztül rendelhetünk minőségi replikákat a kedvenc hajóinkról. Nincs más dolgunk, mint meglátogatni a Ship Tailort, ahol megtaláljuk a „3D Print This Ship” opciót.

A legelszántabb kapitányok és a gyűjteményüket bővíteni kívánó trekkiek készüljenek mélyre nyúlni a pénztárcájukban, ugyanis nem lesznek olcsók a körülbelül 30 centis szobrocskák. Háromféle verzióban (festetlen, egyszínű, előre kézzel festett) lehet leadni a rendelést, melyek a 200, 225, illetve 350 dolláros árkategória környékén mozognak.

Ha borsos ár nem riasztott el titeket, akkor azért még érdemes egy-két megkötésre odafigyelni. A szolgáltatást ismertető posztban ugyanis megosztottak egy kisebb listát, amely azokat a hajókat, illetve alkatrészeket tartalmazza, amelyeket nem tudnak kinyomtatni. Emellett megemlítették azt is, hogy a szolgáltatás jelenleg csak a PC-s játékosoknak elérhető, így a konzolosok kénytelenek lesznek megelégedni az előre legyártott modellekkel.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...