Már elérhető iOS-re a Fortnite: Battle Royale

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Epic bejelentette, hogy a Fortnite: Battle Royale már minden iOS-felhasználó számára elérhető. A mobilosok ugyanazt a játékok kapják, mint a PC-sek és a konzolosok - csak az iskolai órán ne játsszatok vele!

A Fortnite ingyenes Battle Royale módja megállíthatatlan jelenséggé vált, a játékról készült videókat már többen nézik a YouTube-on, mint a Minecraftról szóló anyagokat. A mobilos verzió ugyanazzal a játékmenettel, ugyanazzal a térképpel operál, mint a nagytestvérei, ráadásul a heti frissítések is egyből elérhetőek lesznek hozzá.

Az Epic most szólt, hogy rövid bétatesztelés után már mindenki számára elérhetővé vált a Fortnite: Battle Royale iOS-es verziója. Legalább egy iOS 11-es operációs rendszerre lesz szükséged, emellett az iPhone 6S/SE, az iPad Mini 4, az iPad Pro, az iPad Air 2, az iPad 2017 és a frissebb eszközök támogatottak. 

Már a betöltőképernyőn is olvasható egy üzenet, miszerint "Mr. Hillman arra kér, hogy ne játssz a Fortnite-tal az osztályban". Az említett tanár még a Redditen írt egy posztot, miszerint szereti a játékot és rendszeresen játszik is vele, de eltereli a diákjai figyelmét az óráról. A fejlesztők teljesítették a tanár úr kérését, és külön figyelmeztetik a játékosokat.

A mobilosok és a PC-sek esetében cross-playnek is örülhetünk. Az androidos változatról egyelőre nincsenek konkrét információink.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...