Új küldetésekkel bővül a World of Tanks

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 3.
  • Letöltés
Link másolása
A mai napon új, alternatív történelemben játszódó single player hadjárattal bővül World of Tanks „Spoils of War” címen. A frissítés PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One platformokra érkezik.

A hihetetlen sikernek örvendő World of Tanks alapjaiban a multiplayer PvP-játékmódjairól vált ismertté, azonban konzolokon pár hónapja War Stories néven már single player küldetésekben is harcolhatunk a számítógép vezette harckocsik ellen. A Spoils of War ide kapcsolódik be egy egészen új történetként, mely egy alternatív idősíkban 1947-1948 környékén játszódik, ahol a második világháború sosem ért véget.

Az új War Stories-kiegészítővel a játék immár több mint 15 óra single player akciót nyújt a játékosok számára teljesen ingyen. Ennyi idő bőven elég az irányítás és a játékmenet megismeréséhez és elsajátításához, hogy utána bevethessük magunkat a multiplayer csaták káoszába.

A „Spoils of War” küldetéseiben amerikai, német és szovjet katonaként élhetjük át a hihetetlen intenzitású páncélos összecsapásokat.

Az új történet első fejezete „Sieben Ritter”, magyarra fordítva „Hét lovag” címen érkezik. A történetet Akira Kurosawa klasszikus filmje, a Hét szamuráj ihlette. Egy, a német-lengyel határon fekvő települést szovjet harckocsik armadája fenyeget, és kizárólag Karl Staupe kapitány és a hét lovag siethet a megmentésére.

A második fejezet a „The Connoisseur”, vagyis „A műértő” címet viseli. A történet során Frank Martinez őrmestert követhetjük nyomon az értékes művészeti kincseket rabló német katonák üldözésében.

A végső, „Potemkin” elnevezésű fejezetben pedig Anatolij Petrov kapitány szerepébe bújhatunk, aki az orosz parancsnokság tiltása ellenére ételt adott az éhező katonáknak, így menekülnie kell a szovjet hadsereg elől.

A három új küldetés a mai naptól válik elérhetővé, elérésükhöz csupán a játék frissítése szükséges, és máris belekezdhetünk a történelem átírásába.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...