Hamarosan érkezhet a pletykált Spyro Remaster

  • Írta: szlav
  • 2018. április 4.
  • Pletyka
Link másolása
Valami fortyog a kis lila sárkány háza táján. Egy titokzatos Twitter-felhasználó és egy pikkelyes lila tojás utalhatnak arra, hogy valóban közeleg a Spyro the Dragon Trilogy Remaster.

A 2008-as The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon óta nem kapott saját játékot gyerekkorunk kedvenc lila sárkánya. Most néhány nyom mégis arra utal, hogy közeleg az általunk már korábban említett, de eddig még csak pletyka szinten mozgó Spyro the Dragon Trilogy Remaster.

Korábban a Kotaku forrásaiból lehetett sejteni, hogy a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy nyomán a Vicarious Visions dolgozik Spyro felélesztésén is. Most azonban újabb nyomok utalnak arra, hogy a hivatalos bejelentésre már nem kell sokat várnunk. Először is a Crash Bandicoot Twitter-accountja bekövetett egy "Falcon McBob" névre hallgató felhasználót. Az üres, a jelen pillanatban összesen ezzel az egy követővel rendelkező Twitter-fiókot pedig egész véletlenül a @SpyroTheDragon handle-lel lehet elérni.

Ha ez nem lenne elég, akkor ugyanettől a Falcon McBobtól érkezett egy csomag az IGN irodájába is, amely egy jókora, pikkelyekkel borított, lila tojást és a "Valami kikelőben van." üzenetet tartalmazta.

Mi már nagyon várjunk a hivatalos bejelentést, hátha kapunk majd egy kis előzetest abból, hogy mire számíthatunk. Ha hihetünk az eddigi híreknek, akkor a Spyro the Dragon Trilogy Remaster még idén megjelenhet PlayStation 4-re, de csak egy ideig marad majd exkluzív. A 2019-es év folyamán ugyanis további platformokon is tiszteletét teszi majd a ráncfelvarrott Spyro-trilógia.

3.
3.
Nothing
Épp a napokban pörgetem az eredeti trilógiát.
Gyerekes kis bugyutaságnak néz ki, pedig egy igazi remekmű - különösen a 2. és 3. rész.

A remastert kizárólag Stewie Copeland original zenéjével tudom majd komolyan venni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...