Idén is tovább frissül a Ghost Recon: Wildlands

Egy éve érkezett Bolíviába a Ghost Recon csapata. Elég szépen teljesített a boltokban a taktikai co-op shooter, így a Ubisoft idén sem hagyja majd a játékosait tartalom nélkül. Felvázolták, hogy mire lehet számítani a Wildlands második évében.

Közel sem lett tökéletes játék a Ghost Recon: Wildlands, de sosem szabad alábecsülni azt, ha egy alapból sem gyenge shooter az online kooperációra épít. Rengeteg játékos vetette be magát a bolíviai hegyek közé a tavalyi év folyamán, a Forbes statisztikái szerint a Ubisoft játéka elég kényelmes helyezést ért el a legtöbb példányt eladott címek közt.

Szerencsére idén sem maradunk tartalom nélkül. Megjelent ugyanis egy előzetes, amelyben a fejlesztők felvázolták, hogy mire számíthatunk a Wildlands második évében:

 

Április 10-én jön az első csomag, amely tartalmazza majd az új Sabotage PvP-módot, egy új PvE-küldetést, valamint mostantól személyre szabhatjuk majd a gép által irányított csapattársainkat is. Az érkező tartalom egy jó része ingyenes lesz, de aki nem akar lemaradni semmiről, az 30 dollárért előrendelheti a "Year 2 Pass" névre keresztelt csomagot, amely korai hozzáférést biztosít az új Ghost War-klasszokhoz, valamint tartalmaz egy rakat új skint, Spec Ops-, valamint Ghost War-ládát is. 

14 komment - szólj hozzá!