Idén is tovább frissül a Ghost Recon: Wildlands

Egy éve érkezett Bolíviába a Ghost Recon csapata. Elég szépen teljesített a boltokban a taktikai co-op shooter, így a Ubisoft idén sem hagyja majd a játékosait tartalom nélkül. Felvázolták, hogy mire lehet számítani a Wildlands második évében.
  • Írta: szlav

Kommentek

#10
Jó kis game bàrki bàrmit is mond! Sokat javítottak rajta. Jelenleg nem ezzel jàtszom, de ùjra elő fogom venni. Tetszik a korlàtlan lehetőségű megoldàsi variàciók tömkelege, melyet alkalmazni lehet benne. Egyes jàrművek irànyítàsa mèg mindig vicces, de lehet vàlasztani szerencsère. Amit hiànyolok, hogy egyes nagyobb testű jàrművek szinte betöltik a kèpernyőt, alig làtni azok irànyìtàsakor magàt az utat. Folyamatosan korrigàlni kell a kameràt, hogy làssam a kanyarokat stb. Mièrt nem lehetett vezetèskor a külső nèzetes tàvolsàgot àllìtani? Ezt igazàn megejthettèk volna a kèszítők!
#6
#5: nekem megvan a full jatek, de mar nem hiszem hogy elovoszem megegyszer. jo volt, kinyomtuk a haverral teljesen, a dlc-kel egyutt, de eleg is volt. marad egy szep emlek. :)
#4
kulon meg kell venni a year 2 passt is vagy az alap seasson pass-al mar nem kell? vagy mivan?