Definitív kiadást kap a Hitman

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután az IO Interactive független lett és megtartotta a Hitman-jogokat, még egy bőrt lehúz a kopasz bérgyilkos 2016-os kalandjáról. Májusban jön a Hitman: Definitive Edition, amely minden eddigi tartalmat magával hoz.

Ember legyen a talpán, aki képes észben tartani az eredetileg epizodikus formában megjelenő Hitman különböző kiadásait. A dán IO Interactive egy vadiúj csomaggal ünnepli a huszadik születésnapját, és hogy több mint 12 millió játékost tudhat magáénak a bérgyilkosos játékuk.

A Hitman: Definitive Edition május 18-án érkezik dobozos formában Xbox One-ra és PS4-re, és persze az erősebb változataikra.

Lássuk a tartalmat! A teljes első szezon mellett megkapod a Game of the Year Edition minden extráját, a Summer Bonus Episode-ot és a Blood Money Requiem pakkot. Ezen felül némi exkluzív finomság is üti a markunkat, pontosabban olyan kozmetikai elemek, amiket a fejlesztők korábbi játékai ihlettek; így a Freedom Fighters, a Mini Ninjas és a Kane & Lynch szereplőinek ruháiba is beöltöztethetjük 47-es ügynököt.

Nem árt tudni, hogy nem minden tartalom lesz rajta a lemezen, platformtól függően 12-24 GB-nyi szabad tárhelyet illik biztosítani, ha mindent le akarsz tölteni a játékhoz.

További érdekesség, hogy a kiadásért már a Warner Bros. felel világszerte, miután a Square Enix lemondott a frencsájzról és a fejlesztőkről is.

6.
6.
frankdelgado
Én megjelenéskor vettem és mindíg vàrtam a következő epizódot addig minden verzióban végigtoltam. A 2. Évad jöhetne màr....
5.
5.
Necreon
2 éve karácsonykor volt valami olyasmi hogy erősen limitált darabszámban osztogattak olyan Square Enix store kulcsokat hogy a már leárazott címeken is működött és valami -40% körül volt. Steam-en ingyenes volt az EP1, SQ store-ban pedig az akciózott árból lehúztam még 40%-ot, és valami 15 dollárból kiegészítettem a season-t az összes többi epizóddal, effektíve 15 dolcsiból legális forrásból megvettem a teljes epizódsorozatot (persze EP1-el együtt sokkal több volt SQ store-ban, csak az upgrade volt olcsón, mert az EP1-et nem adták olcsón, anélkül meg nem tudnád aktiválni a többit mert "upgrade" kulcsot adnak).

Nagyon jó cucc, szerintem 3-4 pályát megcsináltam és úgy van benne 10 órám hogy azokat legalább 3-4x újrajátszottam mielőtt mentem volna a következőre. Ráuntam, otthagytam, de ez tipikusan az a játék aminél rájöttem hogy működőképes az epizódikus megjelenés és valószínűleg minden küldetését megcsináltam volna, ha úgy játszok vele ahogy megjelennek, és nem egyszerre veszem meg.

Elő kéne venni, csak idő lenne rá. De az a kb. 2 óra hétköznaponként Injustice 2, hétvégén meg AC:O és egy Warhammer könyv, szóval... erősen máskor lesz az.
4.
4.
crytek
#3: Ez is olyan mint pl a Forza Ultimate-ek ok meg jó meg szép meg minden hogy 700 kocsi....de állítom 20nál többel úgysem megy benne az ember :)
3.
3.
GAMEROD
Csak azoknak létszükséglet akik szeretik fullban kitolni a játékokat. Nekem is az eddigi teljes van meg, de nem nagyon izgattak a ruhakollekciók, tudván azt, hogy az első kanyarig tart nálam az eredeti öltözék.
2.
2.
McDuff
A GOTY Editiont nézegettem a napokban, de most akkor ezek szerint ha a full-full-mega-super-premium pakkot akarom a játékból, akkor meg kell várnom ezt...tényleg az ember nem tud ezen már eligazodni.
1.
1.
Gaboo77
Ez a definitive őrület kezd már annyira unalmas lenni, mint a mobilokon a notch...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...