Battle royale-játékot készít a The Division csapata?

A Gamereactor egy névtelen forrásra hivatkozva arról ír, hogy a The Divisiont fejlesztő Massive Entertainment csapata is csatlakozhat a battler royale-őrülethez. Hogy milyen formában, az egyelőre rejtély.

A battle royale-hullámot eddig a PlayerUnknown's Battlegroundsnak és a Fortnite-nak sikerült a legjobban meglovagolnia, de természetesen mások sem szeretnének lemaradni, köztük természetesen a Ubisoft sem.

A Gamereactor névtelen forrásra hivatkozva épp arról számolt be nemrég, hogy a kiadó leszólt a The Divisiont fejlesztő svéd Massive Entertainment csapatának, hogy vizsgálják meg, mit is tudnának kihozni a műfajból. A stúdió nem sokkal később visszajelzett, hogy megnézték a lehetőségeiket, és mivel a The Division alapjai tökéletesen passzolnak a battle royale stílusához, úgy nyilatkoztak, hogy ha szükséges, akkor gyorsan össze tudnának rakni valamit.

A Massive Entertainment jelenleg három nagy projekten dolgozik. Készül a The Division második része, miközben az első epizódot sem hanyagolják el, közben pedig a 2020-ban mozikba kerülő következő Avatar-filmhez is készítenek egy játékot. Lehet, hogy a két új cím kap majd battle royale-módot, de az sem kizárt, hogy már az első The Division is érkezik egy hasonló frissítés.

7 komment - szólj hozzá!