Battle royale-játékot készít a The Division csapata?

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 5.
  • Pletyka
Link másolása
A Gamereactor egy névtelen forrásra hivatkozva arról ír, hogy a The Divisiont fejlesztő Massive Entertainment csapata is csatlakozhat a battler royale-őrülethez. Hogy milyen formában, az egyelőre rejtély.

A battle royale-hullámot eddig a PlayerUnknown's Battlegroundsnak és a Fortnite-nak sikerült a legjobban meglovagolnia, de természetesen mások sem szeretnének lemaradni, köztük természetesen a Ubisoft sem.

A Gamereactor névtelen forrásra hivatkozva épp arról számolt be nemrég, hogy a kiadó leszólt a The Divisiont fejlesztő svéd Massive Entertainment csapatának, hogy vizsgálják meg, mit is tudnának kihozni a műfajból. A stúdió nem sokkal később visszajelzett, hogy megnézték a lehetőségeiket, és mivel a The Division alapjai tökéletesen passzolnak a battle royale stílusához, úgy nyilatkoztak, hogy ha szükséges, akkor gyorsan össze tudnának rakni valamit.

A Massive Entertainment jelenleg három nagy projekten dolgozik. Készül a The Division második része, miközben az első epizódot sem hanyagolják el, közben pedig a 2020-ban mozikba kerülő következő Avatar-filmhez is készítenek egy játékot. Lehet, hogy a két új cím kap majd battle royale-módot, de az sem kizárt, hogy már az első The Division is érkezik egy hasonló frissítés.

7.
7.
Gaboo77
Ja de jó! Már hiányzott mint egy falat kenyér! Akkora hiány van az ilyen játékokból manapság. Esetleg javasolnék a Halo Battle Royalt, vagy a egy Super Mario változatot, mert mindenből még nem csináltunk ilyet! Olyan ez már mint a Despacito... csömört kapok tőle...
6.
6.
Nicodemus
Just to make it clear: Jövőre semmilyen Avatar nem kerül mozikba. 2020-ban debütál a második rész.
5.
5.
Drazhar
2018. Értsétek meg, hogy ezek nem 'hírek', minden valamire való kiadó legalább az egyik csapatával tuti gyártat magának egy BR címet. Most ez a trend.
3.
3.
Csoki80
Egyszer utánna nézek mik azok a Battle Royal játékok, gondolom amolyan történetnélküli online izék.
2.
2.
mestermagyar
#1: Lehet hogy nincs gond ezzel. Szerintem nem lennének képesebb ennél többre úgysem.
1.
1.
kastorhun
Ne már, ez komoly?
Az Avatar játék még érdekes is lehet, de ne már, ez tényleg szánalmas hogy minden 2. játék erről a hülyeségről szól.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...