Ingyenes a Steamen a Crusader Kings II

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 6.
  • Akció
Link másolása
Egy meglehetősen pozitív kritikákat kapott grand strategyt zsákolhatunk be most teljesen ingyen a Steamen. Az eredetileg 2012-ben megjelent Crusader Kings II-ről van szó, amelyben egy középkori királyságot kell felvirágoztatnunk.

Egy méltán népszerű birodalomépítős hardcore stratégia lett ingyenes a Steamen. Az akció korlátozott ideig érvényes. A 11. században indul a móka, választhatunk egy létező európai királyságot, amit a lehető legjobb tudásunk szerint virágzó birodalommá alakíthatunk.

Mi döntjük el, hogy háborúval, diplomáciával, cselszövéssel vagy mindhárom taktikából csipegetve érvényesülünk. Természetesen a népünk jóléte is kulcsfontosságú, gondoskodnunk kell a megfelelő trónörökösökről is - ha szeretsz a világtérkép fölött tervezgetni, vagy diagramokat tanulmányozni, a Crusader Kings II a te játékod lesz.

A Steamen jelenleg 9 ponton áll a játék, a vélemények pozitívak. A grand strategy műfaj egyik zászlóshajójáról van szó, amihez még egy ingyenes Trónok harca-mod is készült!

12.
12.
Mufika
#11: Igen, már kell egy kissebb crack amivel elhiszi a cucc hogy vannak dlc-id....de elvileg elég ártalmatlan...gyakorlatban meg 1x én is módositottam 1 et magamnak :)
11.
11.
Ooorky
#6: Kipróbáltuk haverral (neki minden megvan ami Paradox...), de már nem működik a móka, úgy látszik befoltozták ezt a rést :-( .
10.
10.
mestermagyar
#7: steam-kompat* úgy, hogy*
9.
9.
Ooorky
#6: Passz, én anno végigtoltam egy kampányt így, végén Árpád házi császár Konstantinápolyból irányította a Magyar-Római birodalmát, nekem nem volt vele gondom.
7.
7.
mestermagyar
#5: #5: Nem, kell egy törés is ahhoz hogy érzékelje a DLC-ket. Ha a steam-konpat törés az, akkor a multizhatsz is úgx hpgy a steammel indítod.

A pálya több mint fele játszhatatlan a DLC-k nélkül mert csak katolikusokkal lehet tolni. Régen legalábbis ez volt a helyzet.
6.
6.
Juha
#5: Köszi, de a Steam sem fog vergődni miatta egy esetleges "verify Integrity"-nél, ha valami összeakad? Gondolom, hogy bannolni nem fognak, csak érdekel.
5.
5.
Ooorky
#4: Igazából elég ha valahonnan beszerzed a DLC fájlokat és bemásolod a játék mappájába (akár ismerőstől aki megvette) a játék launcher-e úgy érzékeli mintha megvetted volna.

DLC-k korábbra teszik a játék kezdetét, hozzáadnak mindenféle extra népeket (India, távol-kelet), maga a játék mechanizmus nem változik.
4.
4.
Juha
#1: Ezt nem tudtam. Tehát ha csatlakozom egy x db kieget használó játékhoz, akkor letölti azokat, vagy a host gépéről használja? Mindenesetre dícsérendő megoldás, az eredetit dobozosan 3 havi keresgélés után tudtam csak megvenni, de dlc-k nélkül a kezdőfázis nagyon nyögvenyelős volt, viszont akinek van ideje (pl. melóban☺), annak tökéletes időtöltés volt, nem tudom dlc-halmokkal mennyire kiváltható a kezdeti tétlenség?!
3.
3.
Perseus84
#1: Nah ilyen kommentek kellenek vegre egy ertelmes ember. Ha nem olvasom el a kommentedet ki se probalnam de most megyek es le is szedem. Koszonom!
2.
2.
hedzsooo
Kösz az infót, ez tényleg bőven említésre méltó
1.
1.
B-Shaggy
Úúúúúúristen, köszönöm az értesítést! Imádom a játékot, nem tudom eléggé ajánlani. Még azoknak is mindenképpen ajánlom, akik nem tudják elképzelni magukról, hogy térképszimulátort játszanak - engem is ez a játék szeretettett meg a műfajjal, de azóta is kb csak ezt játszom a Paradox játékok közül.
FONTOS: A játék multiplayere úgy működik, hogy ha a hostnak megvan egy DLC, akkor a szoba minden játékosának működni fog a játék idejére a DLC, szóval ne félemlítsen meg senkit, hogy rengeteg DLC van a játékhoz, és azokat is meg kell venni, hogy működjön minden szépen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...