Nintendo Labo - építs és játssz!

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 7.
  • Videó
Link másolása
Két hét múlva már kapható lesz a Nintendo legújabb nagy dobása, a Nintendo Labo, ami tulajdonképpen egy minijáték-gyűjtemény, amelyhez igazi papírkartonokból hajtogathatunk kiegészítőket.

A Wii U bukása után kevesen fogadtak volna a Nintendo Switch elsöprő sikerére. Ehhez képest a konzolból elképesztő mennyiség fogyott már el, így a januárban bemutatott új kiegészítő, a Nintendo Labo is sikeres pályafutásra számíthat. Elég csak a koncepcióra gondolni, ami tulajdonképpen egyszerre kínál kreativitást és szórakozást felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

A Nintendo Labo ugyanis lényegében nem más, mint egy pakk, amiben találunk majd sok-sok, kartonpapírból előre legyártott elemet, amelyeket összeszerelve kapunk egy új, úgynevezett Toy-Con "kontrollert", aminek a segítségével óriási robotként bunyózhatunk, motorozhatunk, zongorázhatunk vagy éppen horgászhatunk.

Mindezt úgy kell elképzelni, hogy a Joy-Conokat leválasztjuk a konzolról, és belehelyezzük a már elkészült papírmasékba, amelyek a fenti példa alapján horgászbotként, zongoraként, kormányként funkcionálnak.

A Nintendo két nagyobb kiszereléssel vág neki az április 20-i premiernek: a 60 dolláros Variety Kittel és a 80 dolláros Robot Kittel. Ezenfelül egy különálló 10 dolláros Customization Setet is vehetünk, amely filctollakat, matricákat és szalagokat tartalmaz - ezekkel díszíthetjük fel a papírperifériáinkat.

1.
1.
Slik
legalabb ezt konnyu es olcso lesz masolni a kinaiaknak ebayen :d
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...