Final Fantasy XV - csak 2019-ben jönnek az új DLC-k

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 7.
  • Letöltés
Link másolása
A Square Enix hivatalosan is bemutatta a Final Fantasy XV korábban már beharangozott kiegészítőit. Ardyn, Aranea, Luna és Noctis kap majd saját kalandot, igaz, ezek nem mostanában jelennek majd meg.

Tavaly szeptemberben még úgy tűnt, idén kibővül a Final Fantasy XV története, februárban pedig arról számolt be a játék rendezője, Hajime Tabata, hogy 2019-ig szeretnének majd négy különálló epizódot elkészíteni.

Az épp zajló PAX-on tartott előadáson azonban kiderült, hogy bár valóban készül az a négy DLC, de a most bemutatott ütemterv szerint csak 2019-ben jelennek meg, így Ardyn, Aranea, Luna és Noctis kalandjaihoz nem mostanában fogunk csatlakozni.

A sort majd Ardyn különálló történetfolyama nyitja meg, valamikor 2019 elején. Ezt követi a sorban Aranea sztorija, ami a Starscourge-ról fog szólni, de Niflheim szemszögéből. Ebben kiderül, hogy a Birodalom utolsó napja egyben Aranea legrosszabb napja is lesz. Luna kalandjában Luna sorsa és azok lesznek a középpontban, akiket szeret. Noctis pedig az Astrálokkal néz majd farkasszemet, hogy lehetőség szerint egy ideális jövőt biztosítson népének.

2.
2.
Thor Vath
Úgy tűnik, a FFXVI akkor fog kijönni, amikor a GTAVI :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...