Megérkezett a Rust első irányítható járműve

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 8.
  • Letöltés
Link másolása
És egy négyszemélyes csónak lett. Mivel a járművet nem lehet nyersanyagokból megépíteni, csak készen felkutatni, így sok munkája lesz vele a játékosnak, ha használni szeretné, vagy esetleg csak megőrizné.

A Facepunch Studios túlélőjátéka, mióta februárban elhagyta a korai hozzáférésű státuszt, ugyanúgy kapja a frissítéseket és az új tartalmakat, mint korábban.

A legújabb patch elhozza a Rust világába az első olyan járművet, melyet a játékosok irányíthatnak, ez pedig nem más, mint egy négy férőhelyes csónak, melyet a szigetek partjainál találhatunk meg, szerverenként legfeljebb 64 darabot.

A motorcsónak működtetéséhez a játékosoknak üzemanyagra van szükségük. Ha ez elfogy és a játékos hátrahagyja a járművet, akkor az három órán belül magától a semmivé lesz. Annak érdekében pedig, hogy megőrizhető legyen, csónakházat szükséges építeni, amiben tárolni tudjuk. A jármű bevezetéséhez a frissítés egyfajta extraként lootolásra alkalmas úszkáló hulladékokkal tölti meg a nyílt vizet, hogy utazás közben is legyen némi tennivalója a túlélőknek.

2.
2.
markoci555
Rákerestem vannak-e a játékban fegyverek, mert az egy jó mérő arra, milyen fejlettséget akar mutatni a játék, és vannak, rendes assault rifle meg minden, de valahogy a kereket nem sikerült találni/csinálni vagy mi van?
1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...