Blogajánló: Te jól látod a játékokat?

Link másolása
Többek között a játékfejlesztők látássérültekhez való hozzáállása is téma volt a blogszekcióban, de emellett természetesen a frissen megjelent Far Cry 5 is szóba került a múlt héten.

Múlt héten nem volt Blogajánló, de tudatos döntés volt az elmaradás. Rendkívül kevés írás született, ezért úgy döntöttem, bevárok pár anyagot. Remélhetőleg többet nem lesz ilyen, de elég a kesergésből, lássuk a felhozatalt!

A gamer világ hozzáállása a látássérültekhez - Gora egy nagyon érdekes témával állt elő, mely sokakat érinthet. Sajnos csak kevés játékban találkozni olyan funkciókkal, melyekkel a fejlesztők a látássérülteket vagy a gyengén látókat segítenék. PC-s címek esetében szerencsére segítségül lehet hívni a modokat.

Ennyi volt számomra 2018 első negyedéve - nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én szeretem olvasni más játékosok beszámolóit arról, hogy milyen címekkel is játszottak az utóbbi időben. Godach rakott össze most egy ilyen anyagot, melyben mesél arról, milyen játékok társaságában töltötte eddig az idei évet.

Far Cry 5 különvélemény - úgy tűnik, hatalmas népszerűség övezi a frissen megjelent Far Cry 5-öt. Régi tagunk, FrankBlack is tolta a játékot, mellyel kapcsolatban meg is osztotta a véleményét.

Ennyi lett volna a Blogajánló, egy héten belül újra jelentkezem!

9.
9.
Rakottkrumpli
#6: Vajon a szemed fájdul meg, hogy elsuhanj ezek fölött a hírvonalon, vagy az egered görgőjét félted attól a két gördítéstől?
8.
8.
Necreon
Szerintem én egy darabig nem fogok írni. Egy AC: Origins esetleg befigyelhet de szerintem még odébb van a vége (bár 30 óra alatt azért bőven kiismerhető, de a fő szál végére akarok érni).

Jelenlegi projectem az első mod-om és egyben magyar fordításom, és mindjárt egy Total War-ba vágtam a fejszém, egyedül csinálom és az extract software-el is ismerkedni kellett. Nagyon szeretek rajta dolgozni, de kizárt hogy írni legyen időm mellette (este 7-kor kerülök gép elé ha semmi mást nem csinálok, 1-2 órácskát elvagyok az Injustice 2-vel, aztán fordítás, hétvégén meg AC:O), arról nem beszélve hogy nekem ez is írás.
7.
7.
Yanez
#6: Nem egyszer lett bizonyítva, hogy nem felesleges.
6.
6.
Raptor X
#2: No offense, tényleg, csak baromi felesleges. Kezdőlapon kint vannak, aki akarja elolvassa. Ennyi. :/
5.
5.
Yanez
#4: Valamiért nem jelentkezik a következő tag.
4.
4.
maktub
A Blog Marathon elakadt?
3.
3.
Yanez
Köszönjük az ajánlót, szuper lett, mint mindig!
1.
1.
Raptor X
Inkább ne! Köszönjük. R.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...