Szebb lett Xbox One X-en pár régebbi Xbox 360-cím

Az Xbox One X-tulajok mostantól nagyobb felbontással és javított látványvilággal játszhatnak néhány játékot az előző generációból. Olyan programok szépültek meg, mint a Red Dead Redemption, a Portal 2, vagy a Star Wars: The Force Unleashed

Mindannyian várjuk már a Red Dead Redemption 2-t, a játék viszont csak októberben jelenik meg, így ez elég jó idő arra, hogy leporoljuk az első részt. Az Xbox One X-tulajok most külön örülhetnek, ugyanis érkezett egy szűk 600 MB-os frissítés, amely feljavítja a Rockstar westernjének a látványvilágát.

A frissítés az úgynevezett "Heutchy Methodot" használja, amely tulajdonképpen az Xbox One X erejét kihasználva optimalizálja a konzol Xbox 360-emulátorát, így az sokkal részletgazdagabb látványvilágot képes produkálni anélkül, hogy a játék kódjába különösebben bele kéne nyúlni. Ennek segítségével a 8-10 éves játékok akár 4K felbontásban is futtathatók.

Nem a Red Dead Redemption az egyetlen játék, ami így kapott most vérfrissítést. Hasonló update-ek érkeztek a Darksiders, a Portal 2, a Gears of War 2 és a Star Wars: The Force Unleashed játékokhoz is.

12 komment - szólj hozzá!