Szebb lett Xbox One X-en pár régebbi Xbox 360-cím

Az Xbox One X-tulajok mostantól nagyobb felbontással és javított látványvilággal játszhatnak néhány játékot az előző generációból. Olyan programok szépültek meg, mint a Red Dead Redemption, a Portal 2, vagy a Star Wars: The Force Unleashed
  • Írta: szlav

Kommentek

#12
#11: Nem tudom észrevetted-e de a Ms mobilon már harcolt és elbukott. Nagyon csúnyán. Előfordulhat, hogy újragondolják a dolgot és megpróbálják ismét, de majdnem nulla rá az esély. Az iOS és Android annyira bebetonozta magát, hogy lehetetlen labdába rúgni mellettük, és ha hozzáveszed, hogy az emberekben benne van, hogy mennyire elbukott a Windows Phone... Hát nem hiszem, hogy bármelyik CEO is arra voksolna, hogy próbálják meg mégegyszer.
#11
Hát igen, ez Windows-os PC-knél alap és akárki akármit mond, az MS tud valamit a windows-al is. Nincs op. rendszer amit ennyien használnának minden probléma nélkül és ilyen szintű hardver support/évtizedes kompatibilitás mellett.

Talán azért is nem teker annyira az MS exkluzív fronton, de a mobil frontot is letolhatják még. Előbb utóbb mindenen ugyan az a windows változat fog futni olyan kompatibilitással, hogy az ellen nem lehet versenyezni. Ahogy ezt meglépik kivégzik a piacot, főleg ha a telefonokat könnyedén a monitorokhoz lehet majd csatlakoztatni és elég erősek is lesznek.

Sajnos a grafikai beállításokat nem lehet feljebb nyomni, plusz meg kell várni minden egyes játék támogatását (ami úgysem fog megtörténni), de ilyen fajta emulálással csak ezt lehet elérni. Reméljük a köv. Xbox már teljes értékű Windows-t kap és azzal keményen odatol a konkurenciának.
#10
#9: :D
#9
#8: jo, azert most nem veszek switch-et is, csak hogy ne legyek azzal szemben is elfogult. :D
#8
#7: Értem én,értem!:) Egyébként nemcsak ps-en játszok hanem nintendón switchen is. Semmi bajom az xbox-al sőt a legjobb konzol de én exkluzív mániás vagyok azok a címek jönnek be. Ezért azokat a gépeket veszem amire tudom hogy jönnek ilyen címek. :)
#7
#6: marmint hogy vettem PS4PRO-t
#6
#5: ha lenne XOX-ed, sokat segitene hogy csokkenjen az elfogultsagod a PS iranyaban, mint ahogy nekem is segitett abban hogy sokkal kevesbe/vagy semennyire se legyek elfogult az xbox fele. :)
#5
#2: Abszolút le a kalappal az ms előtt ezért. Még az is megfordult a fejemben hogy pont emiatt vennék egy X-et. Pl a RDR-nel sosem játszottam még, így 4k-ban tudnám csapatni és még pár címet be tudnék pótolni. :)
#3
Azért a Classic játékok listáját is bedobhattatok volna...
#2
Ez az Xbox One X enhanced backward compatibility nagyon komoly. Kipróbáltam az RDR-t meg a Witcher 2-t és annyival jobban néznek ki, hogy máshol ezeket 10 kilóért árulnák remastered-ként. Itt meg egy fillért nem kell rá költeni az alapjátékon túl.
#1
Ez de komoly.