Az Apple készít sorozatot az Alapítványból

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Egyelőre lépéselőnyben a Netflix, de mostanában az Amazon és az Apple is sebességet váltott. Előbbi a Gyűrűk Ura, utóbbi pedig Isaac Asimov klasszikus Alapítványának jogaira csapott le.

A Deadline beszámolója szerint az Apple megkaparintotta Isaac Asimov legismertebb művének, az Alapítványnak a jogait, így az almás cég nagy erővel készülő saját streaming szolgáltatása is új tartalommal bővült. A jogokat évek óta a Skydance birtokolta, de ahogy korábban a Sony és az HBO, úgy ők sem tudtak mit kezdeni vele, így valószínűleg örömmel passzolták le az Apple-nek, ahol David S. Goyer és Josh Friedman készítik majd a forgatókönyvet az alkotás alapján.

Goyer mostanában olyan filmeket követett el, mint a Batman Superman ellen és Az acélember, így egyelőre nem mondanánk, hogy kifejezetten bizakodóak vagyunk, már csak azért is, mert Asimov egy nagyon komplex sagát épített fel. Nem lett volna rossz, ha az HBO-nál kiszemelt, majd a Westworldre átnyergelt Jonathan Nolan kapja a feladatot.

5.
5.
hoaw
Csak csinálják meg jól! Imádom a könyveket.
4.
4.
hadzsime
#3: Nekem tetszett. Egy picit tényleg érződött rajta a műanyag és a vége közel sem volt annyira erős mint az eleje, de szerintem teljesen nézhető.
3.
3.
Mortis
csak ne legyen olyan, mint az Altered Carbon.
kedvenceim a high-concept tudományos fantasztikumok és emellett az a sorozat elvette a kedvemet, hogy sci-fi-vel érintkezzek egy ideig. bűnrossz.
2.
2.
hadzsime
1.
1.
strike19
Hírtelen azt olvastam:
Apple készíti a Soros Alapítványból.
Jan egy kis diszgráfiám és diszleksziám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...