The Witcher 3 - megérkezett a HDR-patch PS4-re

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 12.
  • Letöltés
Link másolása
A The Witcher 3: Wild Hunt már alapból káprázatosan néz ki PlayStation 4-en, de a legújabb javításnak hála végre itt a HDR-támogatás. Ezenfelül jobb textúráknak is örülhetnek Ríviai Geralt rajongói.

Most már szebben néz ki a The Witcher 3: Wild Hunt a megfelelő támogatással felvértezett tévéken, hiszen megérkezett a régóta várt HDR-patch a PS4-es változathoz. Természetesen az új látványjavítót nem csak PS4 Prón élvezhetjük.

Ám nem csak ezt tartalmazza a legújabb frissítés. A CD Projekt RED jobb textúrákkal vértezte fel a játékot, így már semmi sem rondít bele a grafikába; még a sima PS4-modelleken is általános vizuális finomhangolást kapott a lengyel szerepjáték. Javult a teljesítmény, a stabilitás, és néhány lokalizációs problémát is kigyomláltak.

A The Witcher 3: Wild Hunt idén lesz hároméves, de még mindig remekül tartja magát. A fejlesztők következő nagy dobása a Cyberpunk 2077, amiről talán többet megtudhatunk a júniusi E3-on.

9.
9.
zozo76hun
#8: krimi hogy nem latjak hogy szar, mikor megirjak. ez nem pc, fix hardware.
8.
8.
Marcus88
Biztos értesűltek a hibáról,és ki fogják javítani.
6.
6.
Tibi80
Hát ez nagyon durva...ez bázzeg antipach...olyan mintha valami noname kiadó Z kategóriás olcsó költségvetésü játéka lenne, mert egyszerűen nem tudsz elmerülni a grafika szépségében, ha előtted nőnek ki a fák és bokrok..pont mint a régi autós játékokban..na de gondolom le lehet tiltani a PS4-en, hogy ne installálja automatikusan a játékokhoz tartozó frissítéseket igaz? Akkor ha feldobja, törölni kell minden alkalommal...pedig a játék az az egyik kedvencem..nem akarnám visszabutítani.. :) :) :)
4.
4.
Marcus88
Én láttam ma ilyen videókat,erről a frissítésről.
Előugranak a semmiből a bokrok és a fák.

https://www.youtube.com/watch?v=K6i1yv4tPrA&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=miZ5CwushsE
1.
1.
zozo76hun
Na vegre, nagy nehezen, de csak sikerult...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...