A Milestone nem bír leállni: jön az MXGP PRO

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Meglehetősen termékeny az olasz Milestone: idén már három játékot adtak ki, s még csak április van. Júniusban viszont visszatér az MXGP-sorozat, amely az eddigi "legrealisztikusabb" motokrosszélményt szállítja.

2014 után folytatódik a népszerű motokrosszsorozat, június 29-én érkezik az MXGP PRO, amely rendelkezik a versenyszéria hivatalos licencével is. A legfrissebb rész designját állítólag a közösség visszajelzéseire alapozva fektette le az olasz istálló. Fejlődik a játékmenet, továbbá a motorok tulajdonságai "majdnem minden szempontból" valós értékeken alapulnak.

A Milestone évek során összeszedett tapasztalataira hagyatkozva a műfaj eddigi legjobb élményt szállítja az MXGP PRO. A motorok testre szabhatóak lesznek, javul a fizika és az ütközési rendszert is újratervezték. Ezenkívül realisztikusabb animációkkal látták el a versenyzőket.

A fejlesztés során valódi versenyzők véleményét is kikérték, Tim Gajser, Tony Cairoli és Gautier Paulin bizonyára sok értékes tippel látták el a készítőket.

A platformok: PC, Xbox One és PS4. Lentebb egy nagy adag screenshotot találsz a játékról.

4.
4.
mjsilvester
Igy kb 1 honappal a megjelenés elött nem hivatalos videók alapján sokat fejlödött a játék bár ugy néz ki hogy mint grafikailag mint irányitásban a Monster Energy Supercross szinvonalát hozza, ami elég jol sikerült szerintem.
3.
3.
GAMEROD
Nem néz ki rossznak. Arról hogy Milestone, pedig annyi hogy legalább fejlődnek az olaszok is. Bár magyar stúdiótól látnék legalább ilyet, persze ami nem külföldi tulajdonban van. 90-es években tudtunk korszerű játékokat írni, most pedig csak amolyan Super Nintendo éra-belieket.
2.
2.
mjsilvester
Pedig engem hajt a kíváncsiság.... :)
Csak ireálisan drágák a Milestone játékok.
1.
1.
Őrnagy
Ettől nem robbant fel az internet, úgy látom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...