Csúszik a Sinner: Sacrifice for Redemption

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 12.
  • Csúszás
Link másolása
A "kínai Dark Soulsnak" csúfolt Sinner: Sacrifice for Redemption mégsem jelenik meg ebben a hónapban. A Dark Star Game Studios szólt, hogy a harmadik negyedévre tolták el a premiert, de cserébe lesz Switch-verzió is.

Noha első blikkre a Sinner: Sacrifice for Redemption sokat merít a Dark Souls látványvilágából és csatáiból, azért vannak saját érdemei is, amelyek a feje tetejére állítják a játékmenetet. Itt nem erősödünk a csaták előrehaladtával, épp ellenkezőleg!

Főhősünk, Adam, egy bukott harcos, aki csak úgy mentheti meg a lelkét, ha nyolc szörnyű ellenséget legyőz - mindegyiket a hét főbűn egyike kelti életre, majd jöhet a végső harc. A csaták előtt hősünknek áldozatot kell hoznia, azaz egyik fő tulajdonságának szintjéről önként lemond. A küzdelmek folyamatosan nehezednek, így gondosan kell kiválasztanunk harci stílusunkat és fegyverünket.

Ha győzelmet aratunk, az adott bűnünk megbocsátást nyer, és emlékeink is visszatérnek. Attól függően, hogyan viszonyulunk egy bosshoz, úgy érhetjük el a többféle befejezés egyikét.

Sajnos a tavaszi premierről lemondhatunk. A Dark Star csapata 2018 harmadik negyedévére lőtte be a megjelenést PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Switch-en is. Bizony, a Nintendo hibridkonzoljára is érkezik az akció-RPG, méghozzá a többi verzióval egy időben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...