Spider-Man - ilyen a hálószövés és a harc

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 13.
  • Videó
Link másolása
Elképesztően erős éve lesz idén a PlayStation 4-nek, amit szeptemberben az Insomniac csapatának Pókember-játéka foglal majd keretbe. Legutóbb a Game Informer foglalkozott sokat a játékkal: most a harcról és a hálószövésről esik szó.

Lassan hetek óta a PlayStation 4 idei exkluzívjai uralják a játékvilág híreit, és nem úgy tűnik, hogy a Sony lassítana szeretne. Hol a God of War, hol a Detroit: Become Human kerül reflektorfénybe, most viszont az őszi kínálat egyik legjobban várt exklúzívja, az Insomniac Games Pókember-játéka kapja meg a maga ötperces hírverését.

A játékról legutóbb a Game Informer írt egy közel tízoldalas előzetest, de közben a magazin online részlege is ontja magából a különböző anyagokat. Legutóbb éppen kettőt is. Az egyikben arról mesél a fejlesztőcsapat két munkatársa, Ryan Smith és Bryan Intihar, hogyan működik majd a hálóvetés, míg a másikban a harcrendszer sajátosságait taglalják.

Hamarosan egyébként mi is összefoglaljuk az eddigi tudnivalókat, így napokon belül érkezik tőlünk egy előzetes. A Spider-Man szeptember 7-én jelenik meg PlayStation 4-re.

12.
12.
Duken
Legjobban várt játék! Sose gondoltam volna hogy kapunk végre egy normális Spider Man játékot a Beenux bénázásai után de az insomaniacnél van remény hogy arkham szintű lesz.
11.
11.
DarkLord
#10: Batman-nel is úgy vagyok, mindig le is írtam, hogy soha nem szerettem, de a játékoknak olyan atmoszférája van, hogy túltettem magam Batman utálatán és az összes játék tényleg zseniális. Itt viszont valahogy a játék világa se mozgat meg, nem mondom, hogy ha olcsón lesz nem fogom végigjátszani egyszer majd azért :D
10.
10.
Darksiders84
#8: Mint film vagy képregény engem sem érdelel egyáltalán a Batman szintén ez de a játék viszont nagyon igéretes biztos beszerzem valószínűleg sikeres lesz nem véletlenül.
9.
9.
#7: Abból indulok ki, hogy a GoW-hoz csináltak, akkor ehhez sem lenne nagy cucc összehozni.

https://i.ytimg.com/vi/Hc7tWnIeWgQ/maxresdefault.jpg

Tudom, hogy ez kamu, de egy ilyen még dísznek szép lenne évek múltán is, ha mkr kijött a ps5.
8.
8.
DarkLord
Még, jó hogy nem mozgat meg semmilyen szinten a pókember, különben még erre is költhetnék pénzt :D
7.
7.
Gaboo77
#4: Hu az mekkora lenne! Én megvettem az ötleted! :)
6.
6.
kamgecam
#5: Ezt szeretem benned Te tudsz örülni mindennek akár pécés, akár xboxos, akár ps játék. Igy viselkedik egy igazi gamer! Emelem kalapom!!!
5.
5.
PaprikaJancsi
Én ezt a falon futást soha sem értettem. Játékokba mindig belerakják, viszont filmben szerintem még egyszer sem lehetett látni.
Amúgy a játék baromi jól néz ki.
4.
4.
Nagyon remelem, hogy lesz pokos festesu limitalt ps4 pro.
3.
3.
kamgecam
#1: Hát bszki ebben az évben nagyon úgy néz ki. ;)
2.
2.
KRAT0S
Mekkora fless lesz ez is te jó isten!
1.
1.
crytek
Ps4 mászterrész!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...