E3 2018: Inkább a foci vb-t választja a THQ Nordic

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 15.
  • Rendezvény
Link másolása
Azt hiszem, ilyen sajtóközleményt sem kap minden nap az ember! Az egyik legnagyobb európai kiadó bejelentette, hogy idén kihagyja az E3-at, mivel a kiállítás időpontja egybeesik a foci vb-ével, és inkább azt nézik. Nem vicc!

Igen hosszú az út a THQ Nordic bécsi főhadiszállásától Los Angelesig, ahol minden évben megrendezik az E3-at. A kiadó úgy döntött, idén nem vállalkozik a kalandra, ezért egyetlen játékukat sem fogják kiállítani az expón.

Helyette a cég dolgozói otthon maradnak, sört isznak és követik a foci vb közvetítéseit Oroszországból - mármint viccen kívül. Azt azért még hozzátették, hogy fél szemmel követni fogják az E3-as bejelentéseket, külön kiemelték a Devolver Digital sajtótájékoztatóját, amely már tavaly sem volt mindennapi, és idén is biztos vad lesz.

A kiadó sajnálja, hogy nem lehet ott az E3-on, de egy ilyen népszerű sportesemény egyetlen pillanatát sem szeretnék kihagyni a kedvenc bécsi sörkertjük kivetítőjét nézve.

Aki tehát új BioMutant- vagy Darksiders III-látnivalóra kíváncsi, júniusban hoppon marad. A kiadó viszont elhintette, hogy az augusztusi Gamescomon tutira kinn lesznek, ahogy a PAX Westen is.

9.
9.
#8: Szerintem még ha az ember csak online nézi is, annak, ahogy ott a helyszínen egy-egy reveal után a közönség ujjong és tapsol, azért megvan a maga bája. Súlyt ad az egésznek az, hogy nem csak egy sebtében felállított kamera előtt dumálnak a fejlesztők, aztán bevágnak egy trailert. Én nem szeretném, hogy teljesen megszűnjön a kiállítás. És bár még nem volt lehetőségem rá, egyszer szívesen el is mennék.

Limitált számú public jeggyel egyébként nem is csoda, ha neten többet nézik.
8.
8.
Ooorky
E3 ma már csak a bohóckodásról szól. 20 éve az 56k-s modemek világában még volt értelme, de ma már online elérhető bármi, bármikor, bárhol. Magát a kiállítást is sokkal többen nézik online, mint élőben. Nem véletlenül vonult ki a Nintendo is néhány éve.
7.
7.
markoci555
szóval inkább lemondanak a promóciózásról vagy mire is jó ez az e3 dolog, és néznek focit, amit fel tudnának venni... oké, amúgy is eléggé megutáltatták magukat a szememben a supportjuk meg darksiders 2 original törlés miatt
6.
6.
XuChi
Mindig is utáltam a focit, most aztán méginkább.
2.
2.
Darksiders84
Na ennek nagyon nem örülök mert a Biomutant valószínűleg jövőre jelenik meg de a Darksiders 3 ídén nyáron valamikor gondolom a nagy őszi zuhatag előtt de nem nyomatják egyáltalán.
1.
1.
mephi
Legalább őszinték a srácok :)
Bár kétségtelen, hogy ott lenne a helyük, azt is írhatnám, hogy a munkájuk, hogy ott legyenek, azért gondolom én az is közrejátszik, hogy ott megjelenni nem két filléres mutatvány.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...