Törölték a Terraria: Otherworldöt

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 15.
  • Gyászhír
Link másolása
A 2015-ös bejelentés óta csak aggasztó hírek érkeztek az alvilágban játszódó Terraria: Otherworldről, és végül bekövetkezett az elkerülhetetlen. Most már biztosan nem jelenik meg a játék, a projekt túl sok erőforrást vont el a Re-Logictól.

Nem mentek simán a Terraria: Otherworld munkálatai. Egy évvel a 2015-ös bejelentés után a társfejlesztő, az Engine Software kiszállt a projektből, most pedig a Re-Logicnak fogyott el a türelme. A játék egyébként a Terraria fókuszáltabb, stratégiára épülő spin-offja volt, melyben az alvilágban is megfordulhattunk volna PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

A törlés hátterében az áll, hogy a srácok rendre nem tudták tartani a fejlesztési ütemtervet és még háromévnyi munka után is messze állt egy kész termék minőségétől. Még rengeteg erőforrást kellett volna beleraknia a Re-Logicnak, ami nem tett volna jót a srácok más projektjeinek, ezért inkább elkaszálták az egészet.

A stúdió viszont elnézést is kért, elvégre nem volt túl egészséges ilyen korán bejelentenie az Otherworldöt, főleg, hogy a fejlesztést részben kiszervezték egy másik csapatnak. A jövőbeni projektjeiről csak akkor adnak tudomást, ha már tartható megjelenési dátumuk is lesz.

A törlés nem befolyásolja hátrányosan a fő Terraria aktív fejlesztését.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...