Falke is jön a Street Fighter V: Arcade Editionbe

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 17.
  • Letöltés
Link másolása
A Capcom megerősítette, hogy április 24-től Falke is csatlakozik a Street Fighter V: Arcade Edition kompániájához. A leányzóhoz a harmadik szezonhoz kiadott bérlettel is hozzájuthatunk. Lássuk, mit tud a kicsike!

Noha Falke egy vadonatúj karakter a sorozatban, leginkább Ed és M. Bison harci stílusával operál. Botjával elszabadíthatja Psycho Powernek hívott egyedi támadását, de egyfajta puskaként lövésre is használhatja. A lány V-Skillje Psycho Trombe néven fut, míg a V-Trigger II mozdulatsorával a levegőbe ütheti az ellenfeleit.

Falke 6 dollárért vagy 100 ezer ingame kreditért szerezhető meg április 24-től, de ha megvan az aktuális szezonbérlet, akkor nem kell külön fizetned érte. Utóbbi esetben Sakura és Blanka már a tiéd, Falkét pedig Cody, G, és Sagat követi a sorban.

2.
2.
Necreon
Lehet kéne vele tenni még egy próbát. Én világ életemben billentyűzettel játszottam ezt (illetve a 4. generációt), és az 5 e téren katasztrófa a mai napig. Egyszerűen nem kezel annyi gombot az engine mint amennyire lehet gombot kiosztani options-ben. Érted megadom a WASD-ot, mondjuk UIO rúgásnak, JKL ütéseknek, Q V-skill, E dobás, SPACE V-trigger... lenne, de nem tudok már semmilyen gombot megadni ennek, mert az már több lenne mint amennyi egy kontrolleren van.

Áttértem a normal-okat tekintve némileg egyszerűbb NRS címekre, kellett némi idő hozzá hogy megtanuljam a kontrolleres irányítást PS-en, de ma már nem gond (D-Pad-el legalább is, szerintem fighter analóg karral játszhatatlan). Viszont ezzel az a baj hogy 6 normal kiosztású rendszert használ az SF, 3 normal-os az MK/Injustice, kontrolleren meg 4 gomb van.

Oké hogy vannak még ravaszok meg vállgombok de ha már egymás mellett van a light punch, medium punch, ugyanúgy legyen már mellette a heavy is fizikailag ugyanolyan formában, távolságban, irányban elhelyezett gombbal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...