Retro versenyjáték lesz a Horizon Chase Turbo

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Horizon Chase Turbo nem titkoltan a kilencvenes évek arcade autóversenyeit szeretné megidézni, és bár a grafika 3D-s lesz, nagyon emlékeztet a korabeli 16-bites címek stílusára.

Egy eredetileg 2015-ben megjelent mobiljáték stílszerűen felturbózott változata lesz a Horizon Chase Turbo, amely az OutRun és a Top Gear (nem a dokusorozat!) hangulatát és látványvilágát idézi. A vizualitás nagyon hasonlít a korabeli 16-bites címekre, annak ellenére, hogy 3D-s lesz. 

Az egyjátékos módban irány az országút, ahol a lemenő nap fényénél száguldozhatunk, miközben horizonton feltűnik egy város is, ahová soha nem érkezhetünk meg. Letérünk az útról? Sebaj, másodpercek alatt újra az aszfalton éledünk újra. Az osztott képernyő mód szintén a felhozatal részét képezi.

A Horizon Chase Turbo május 15-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switch-re.

4.
4.
Nothing
Eredeti áron rablás fényes nappal, viszont egy 4-5 eurós akcióban még ma is kimondottan jó vétel! A HCT egy teljesen okés, meglepően tartalmas (az extrákkal meg pláne) retrostyle arcade racer. Egy perc alatt bele lehet jönni, és kb. ennyi időbe telik totál rákattanni is.
3.
3.
XuChi
Most komolyan ilyen ratyesz szarokat kell kiadni ??? 1euro-t sem adnék érte, sőt még le sem szedném ingyen se!
2.
2.
GAMEROD
Inkább ajánlom az Outrun 2006-ot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...