Gears of War - a héten bemutatkozik az új rész?

Ice-T, a népszerű rapper egy Twitter-bejegyzésben hintette el, hogy ezen a héten valamilyen Gears of War-bejelentésre számíthatunk. És ez miért is érdekes? Mert ő szólaltatta meg a negyedik rész egyik karakterét.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#16
Imádtam a 4. részt, így egy 5.-nek is tudnék örülni. De akkor se lennék szomorkás, ha megkapnánk a 2. és a 3. rész Remastered kiadását...természetesen PC-re is. :-)
#15
#5: +1
A 4 tényleg csak egy sima közepes lett, legalábbis ami a sztorit illeti. Erőltetett az egész, idegesítő karakterekkel és dramaval. Csak Marcusek voltak badassek benne, az új szereplők elbujhatnak mellettük. Egyszóval én semmi jót nem várok az 5-tol.
#14
#9: Ez neked megis hogy jött le? A coalition egy kurva jo fejlesztő csapat. Istenem ne mondjatok mar hogy az egy jobb mint négy, a négyben fényévekkel értelmesebb párbeszédek voltak meg amugy az egész sokkal jobb lett...
#13
#10: A robotok tényleg gagyik voltak
#12
#10: +1 Azért nem hülye az ms, tuti tanultak a játékosok visszajelzéseiből és egy végőzös belekben tocsogós folytatást kapunk!
#11
Első rész mai napig a kedvencem, sőt a trilógia összes tagját imádom. A Judgment gyenge volt, viszont a negyedik rész újra egy király Gears rész lett, így hát szeretettel várom a folytatást, hátha felépítenek még egy isteni trilógiát, mivel ha valami, akkor a GoW közel áll a szívemhez.
Viszont nagyon örülnék, ha nem jönne vissza Cliff, mert valami iszonyat pocsék tucat fejlesztő lett, és már nagyon gyenge érv az, hogy 12 éve megalkotott egy király játékot.
#9
#6: Szóval ha te egyik kedvenc sorozatodat odaadnák mondjuk a City Interactive-nak akkor is ugyanaz a minőség lenne. OK.
#8
Cliff Bleszinski hiányzik!
#7
Nagy kedvencem a sorozat,az utolsó kettővel viszont elindultak a lejtőn lefelé!
A három viszont valami Isten király game volt!

Sokkal profibban kellene a MS-nak hozzáállnia az ex címeihez.
#6
#5: Nem értem ha tetszett az elso rész hogy lenne kegyetlen szar a negyedik mikor ugyanaz a játék mechanika nagyjából ugyanaz minden csak más környezet es sokkal jobb grafika:D szerintem jo volt a négy ha nem is kiemelkedő darab mindenképp minőségi alkotás, kegyetlen szarnak nevezni erős túlzás :D
#5
Ennek a sorozatnak addig volt jövője amíg azt Bleszinski csinálta. Ez így már csak egy Tesco Gazdaságos verzió, anno a 3-al abba kelet volna hagyni.
Én anno kb -2-3 órát játszottam a 4.-el kegyetlen szar volt.
#4
Végre! De fajja lenne!
#3
Törölt felhasználó
#2: Visszatérhetne, mert amiket mostanában alkot, igencsak felejthető.
#1
Nem hinném hogy az új rész lenne. Nincs messze az e3, ott lenne ez esedékes.