E3 2018: Megvan a Ubisoft-konferencia időpontja

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 17.
  • Rendezvény
Link másolása
Közeledik az év legjobban várt játékkiállítása, a Los Angeles-i E3, amire nagy erőkkel készül (így vagy úgy) az összes nagy kiadó. A Microsoft, a Bethesda és az Electronic Arts után a Ubisoft is bejelentette, mikor konferenciázik.

Kevesebb mint két hónap múlva veszi kezdetét Los Angelesben az idei E3, ahol idén is rengeteg bejelentésre és újdonságra számíthatunk. A Microsoft, a Bethesda és az Electronic Arts már bejelentette, mikor tartják saját műsorukat, most pedig a Ubisoft is követte a példájukat. A tavalyi esztendőben kifejezetten tartalmas és szórakoztató konferenciát tartó franciák június 11-én tartják majd az előadást, magyar idő szerint este 10 órakor.

És hogy mire is lehet majd számítani? Végre látunk valamit a The Division második részéből, talán végre sokkal többet is látunk majd a Beyond Good & Evil 2-ből, ismét megmutatja magát a Skull & Bones, illetve azon sem lepődnénk meg, ha Sam Fisher is visszatérne, méghozzá egy új Splinter Cell-játékban.

7.
7.
Mortis
sejtek egy szokásos AC bejelentést is, ami jövőre jönne. bár ugye az Origins már a 'Live Service' modelljük alapján készült, szóval talán mégse.
4.
4.
Drazhar
Új PoP + SC, más nem is kell!
3.
3.
PaprikaJancsi
#2: PoP tényleg jó lenne :)
2.
2.
crytek
Cold Fear folytatás/remastered és vagy egy új Prince of Persia jöhetne végre
1.
1.
PaprikaJancsi
Új Splinter Cell játékot a népnek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...