Kiszivárgott felvételen az Xbox Live új avatarjai

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 18.
  • Videó
Link másolása
A Microsoft még a 2017-es E3-on jelentette be az Xbox Live új generációs avatarjáait, mely minden felhasználó számára lehetőséget teremt, hogy kifejezhesse személyisége legapróbb részleteit is.

Megújul az Xbox Live avatarrendszere, a mai napon kiszivárgott videón pedig alaposan megfigyelhető az Xbox Live Avatars fejlesztésének aktuális állapota. Ugyan gyorsan megpróbálták törölni a videót, de szerencsére az internet „nehezen felejt”.

Az Avatar 2.0-ban olyan új lehetőségekkel találkozhatunk, mint a különböző pózok, hangulatok, személyre szabható animációk és frizurák. A videóban szemügyre vehetjük még az arc és a fizikum teljes testre szabhatóságát is, továbbá megválaszthatjuk avatárunknak a protézisét, eldönthetjük, hogy legyen-e kerekesszéke, járműve, vagy bármilyen más kelléke, amivel akár interakcióba is tud lépni a környezetével.

Az Xbox- és Windows 10-felhasználók a Preview Program keretein belül már tesztelhették az avatárokat egy ideje, ám lassan mindenki számára elérhető lesz. Az Avatar 2.0 egyébként még 2017 őszére volt tervezve, de az Xbox One X megjelenése miatt a Microsoft késleltette a projektet. A kiszivárgott videó az alábbi linkről érhető el.

78.
78.
kamgecam
HAHAHA :D Jár a taps microsoft! Taps-taps-taps. Gratulálok...
77.
77.
delphijos
#64: "meg a visszafele kompatibilitásnak hála RDR-el natív 4k-ban"

Kis túlzással már ezért megérte nekem az X. :)
76.
76.
Yanez
#75: Ez a lényeg, maguk a játékok, nem pedig az, hogy most épp melyik platformon futnak. :)
75.
75.
supair
Köszönöm Yanez.Sajnálom hogy ilyen szarokon vitazunk.A cikkhez mivel ez egy online ujsag. Az uj avatarok baromi cukik lettek.Millio tini fogja varni es ujjongva hasznalni.En valoszinuleg a Halo 6 bejelentesenek fogok orulni.Es ikyen dolgokrol szeretnek olvasni.Amugy tokre tetszett ahogy a God Of War direktora reagalt a Metacritic pontszamaira.Es ez a jo dolog.Orulnek ha csinalna vmit boxra is.De egyaltalan nem sajnalom a Sonytol.Sem a playstation felhasznaloktol.Azt ennyi.
74.
74.
Yanez
#72: Pedig valóban nem fikázta a sonyt. Ne tévesszen meg az, hogy számára mit jelent. Pl, a Bloodborne számomra egy kalap szart sem ér, de elismerem a játékot.
73.
73.
silkgoat
#68: Ezt hivjak a szabad velemyn kinyilvanitasanak.

Lehet csipi a szemed, de van ilyen. :D
En is meghallgattam a tiedet.

Amugy meg attol, hogy nincs ferrarim, tudom hogy az egy auto es hogy sok mindenben mas, mint egy Passat. :D

Most nincs konzolom. De volt es talan lesz is egyszer. Szamomra nem az a fontos a jatekokban, mint neked, hogy a cpu sebessegere izguljak. Mivel az nem a jatekrol szol, hanem a cpu-rol.
Nekem a jatekban mas a fontos. Eppen ezert tudok elvezni egy telefonos jatekot vagy egy sima dobokockas tarsasjatekot is, vagy a PC-n valamit. Es igen az Xbox 360-ra meg nem volt panaszom. Meg most is inkabb azt vennem, mint a "hu hogy prog a cepu az enyime X-ben Te huylegyerek, hat fel sem fogod az milyen jo, all a pelom, ahh, ahh" masinat. :D
72.
72.
silkgoat
#69: "A playstation a szememben egy fostalicska." - " és nem fikáztam a sonyt"

Alternativ valosagokbol csusszanunk ki es be ossze-vissza :D
71.
71.
frankdelgado
#70: Mondtam màr h vannak gondok...:)
70.
70.
supair
#64: "Ha Te képtelen vagy kritikát megfogalmazni a választott brandeddel szemben ha már csak egyre telt,"
Na ezen komolyan vísítottam a röhögéstől!!!!! És az ember még előtte két mondattal a személyeskedésről beszél. Egyre telt........-)))))))))))))))
69.
69.
supair
#64: Én nem éltettem a boxot és nem fikáztam a sonyt.Tisztában vagyok mindkettő előnyével és hátrányával.Az exeidet meg ne próbáld letolni a torkomon mert engem nem érdekelnek.Én sem tolom a szádba hogy mit vegyél egyél mivel játsz.És kajakra nem értem mi a fasz bajod van?NEM TUDSZ JÁTSZANI??????Akkor ott nagy gondok vannak.Én ki sem látszom belőle.Neked nem Ms exclusive élményre van szükséged hanem sanaxra.Szerintem neked max egy uzsonnás boxod van......nem más.
68.
68.
supair
#63: Hát ecsém ha nincs egy konzolod se akkor végképp nem értem mit zagyválsz itt üzemanyag nélküli repülőkröl és hasonló finomságokról.Ergo fingod nincs kézzelfogható dolgokról.A véleményed egyáltalán nem zavarna ha kb ADMIN szintjén adnád elő.Nála van tudás emelett hiteles is.Lehet idióta vagyok de napi szinten repkedek az üzemanyag nélküli géppel,ami láss csodát nem csak a kertben gazosodik. Majd a következő boxos hírnél találkozunk.:-)
67.
67.
frankdelgado
#65: Tudod van ez szàlka meg gerenda mondàs...
66.
66.
frankdelgado
#63: Remélem tudnak még rajtad segíteni.
65.
65.
Yanez
#61: Próbáltam rávilágítani, hogy mennyire gyerekesen viselkednek egyesek, remélve, hogy magukba néznek és legalább egy icipicit elszégyelik magukat. Semmi baj, ha nem értetted meg, mert látom ezzel nem vagy egyedül.
64.
64.
Duken
#61: Eeegen X tulajként itt trollkodunk mert szeretnénk a legerősebb konzolra amit megvettünk olyan blockbuster címeket ami a sonyfostalicskára folyamatossan jönnek. ..Sarcasm off. Buta vagy. Nem a személyeskedés miatt hanem mert azt sem érted miről van szó. Ez nem egy ms vs sony topik kinek nagyobb a pöcse, értsd már meg, nem is az xbox fikázása hanem leírtuk hogy mi is szeretnénk olyan és annyi exkluzív címeket mint amik a sony gépére is jönnek. Mondjuk Adminnak is igaza van hogy rossz topikot választottunk de hát itt jött ki az xbox tulajok igénye. Ha Te képtelen vagy kritikát megfogalmazni a választott brandeddel szemben ha már csak egyre telt, az csak azt bizonyítja hogy elvakult fanboy vagy aki többet árt a xbox brandnak és tulajoknak mert amíg vakon szopkodod Philt, addig nem is fogják szükségét érezni hogy esetlegessen jól esne nekünk is a törödés játékok terén és baszhatjuk a nagy blockbuster ms exkluzív címeket. A ps fanok meg röhögnek rajtunk hogy a saját sírunkat ássuk. Most megyek és ahogyan Te is lenyalogatom az Xbox X-emet, játszok valami multiplatform multival meg a visszafele kompatibilitásnak hála RDR-el natív 4k-ban és úgy teszek hogy igazából nincs is szükségem új ms exkluzív élményekre, mert csak a brand miatt vettem ezt a kibszott dobozt!
63.
63.
silkgoat
#61: Hat write-only baratom, akkor leirom megegyszer. Figyelj, betuzom (csak neked, hogy lassan tudd olvasni):
N-I-N-C-S M-A-R E-G-Y-I-K K-O-N-Z-O-L-O-M S-E

(volt ps2, ps3, xbox, nintendo)

Ha teged zavar mas velemenye, hat sajnalom. Itt meg aztan vegkep senkit sem ismerek, nemhogy csapatom lenne.
En meghallgattam a velemenyedet. Jo hat fostalicska neked a PS. Es? Most mit varsz tolem? En is legyek idiota, mint ahogy Te jatszod? :D

Ti tenyleg ennyire hulyek vagytok, vagy csak megjatszatok magatokat? :D
De most mar komolyan erdekelne. :D
62.
62.
ADMlN
Azért remélem az "avatar 2.0-t kapnak ertelmes jatekok helyett" társaság azzal tisztában van, hogy a dashboard-ot fejlesztő csapatnak semmi köze a játékfejlesztéshez. Ergo nem játékok helyett kapják ezt. Ez elkészül ha vannak játékok, ha nincsenek. Azon szerintem sokkal értelmesebb lenne fennakadni, hogy ez a csapat miért ezzel foglalkozik ahelyett, hogy értelmes feature-öket valósítanának meg mint pl. a wishlist vagy a telepített játékok mappákba rendezése.
61.
61.
supair
#56: A playstation a szememben egy fostalicska.Mégsem látsz egy kommentet sem tőlem bármely sony hír alatt.Mert egyszerűen hidegen hagy az egész, brandastül ,mindenestűl.......Úgy látom nektek viszont csípi valami a szemeteket ha itt trollkodtok minden egyes boxal kapcsolatos hír alatt. mi bassza ennyire a csőrőtöket fiaim,hogy a God Of War helyett itt brillíroztok a szomszédban?Én inkább erre lennék kíváncsi.-))))
Ezt kéne felfognotok a kis csapatoddal együtt.Plussz a moderátor úr sem bír magával-) Erre mondják kibújt a szög a zsákból! Szerintem mondjon le és a neki való fórumon próbálkozzon tovább.
60.
60.
Gaboo77
#59: Na és mi erről beszéltünk eddig, hogy egy hülyeség és felesleges! Akkor megvan a közös nevező! Mi csak annyit tettünk hozzá, hogy inkább fordítsák másra az energiát mint erre a felesleges hülyeségre! Senki nem Sony őrült, csak ezt most feleslegesnek tartjuk! Én konkrétan meg Fable 4-et várok, mert anno emiatt a sorozat miatt vettem Xbox 360-at és nem mást. Tehát a System Seller kifejezés igenis valós. Szóval várom az E3-at.
59.
59.
frankdelgado
#57: Na mindjàrt te is megkapod, h "a (felsorolàs) neked 1-2 jàték?" Amúgy jol beszélsz. Az avatàr nem hiànyzik a hàtam közepére se. Örülök ha van időm jàtszani,nemhogy ezzel szórakozzak.
58.
58.
frankdelgado
#56: Nem tudom milyen agymosàst kaptàl, de téged BECSAPTAK közel 100 jàték figyel a tarsolyomban. Az én repcsim SZÀRNYAL.
57.
57.
Csoki80
#56: Igazából Xbox-ra tök ugyanazok a játékok jönnek ki, mint Ps-re, van 1-2 exkluzív dolog, de azok a komolyabb játékokhoz nem osztanak-szoroznak. Egy jó Dark Souls, Elder Srolls, Final Fantasy, GTA, Witcher a focis és lövöldés játékok és hasonlóak mindkét gépre jönnek. Undorító ezen vitatkozni mindkét oldalról...
55.
55.
silkgoat
#53: Atool hogy kigugliztal valami franciat meg nem leszel am szuperintelligens :D
53.
53.
frankdelgado
#52: "Le style est l' homme même”
52.
52.
Duken
#50: Phil-ét cumizza nemlátod? xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...